Dietter

Ville karbonader

Det er deilig å sette tennene i rent kjøtt fra skogen.

Publisert
Sist oppdatert






(Til 4 personer)
600 g karbonadedeig av vilt
400 g kantareller/annen sopp
50 g bringebær
30 g pinjekjerner
1 ss margarin (kan sløyfes)
1 liten bunt bladpersille
1/2 ts salt
1/4 ts pepper

Bland salt og pepper inn i karbonadedeigen og form den til 8 kaker. Stek i en middels varm stekepanne med margarin (Kan sløyfes i stekepanne av teflon eller titan. Du kan også bruke sprayfett som erstatning). Stek sopp og pinjekjerner gylne.

Ville karbonader.
Ville karbonader. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer