Kultur

Vinn Six Feet Under-pakke

Hele Six Feet Under-serien kan bli din.

Vinn Six Feet Under-pakke
Publisert
Sist oppdatert
Siste kapittel i Six Feet Under-sagaen er skrevet: Med sesong 5 i den kritikerbejublede serien er det ugjenkallelig slutt.

Dramaserien om familien Fishers begravelsesbyrå har vunnet tv-publikums hjerter med sine absurde, ravnsvarte, morbide fortellinger om livet, døden og kjærligheten. Millioner av mennesker har fått et innblikk i en verden man neppe ville beveget seg i uten familien Fisher - vi har vært med ned i obduksjonskjelleren, på kjøreturer med lik i bagasjen, og på den ene begravelsen etter den andre.Å lage underholdning av døden har vist seg å være en god idé. Serieskaper Alan Ball har gitt oss utallige kvalitetstimer foran skjermen - kompromissløst, nyskapende, rørende, morsomt og engasjerende.

Nå kan du vinne samtlige sesonger av Six Feet Under på DVD. Én heldig vinner stikker av med sesong 1-5 - altså kan du sikre deg hvert eneste fantastiske Fisher-øyeblikk! I tillegg har vi finfine trøstepremier: Det er også mulig å slå kloa i hele sesong 5 på DVD. Premiene er levert av Warner Bros. Entertainment.

Konkurransen er nå avsluttet. Riktige svar var:
1. Hvem spiller Nate Fisher i Six Feet Under? Peter Krause
2. Hvor mange sesonger er det laget av serien? Fem
3. Hva heter kulturjournalisten på kk.no? Lillian Vatnøy

Vinnerne ble disse:
Snorre Havoll, Oslo, vant samtlige sesonger, mens Anja K. Winther, Oslo, Aina Stene, Ualand og Rønnaug Lo, Hafrsfjord, fikk hvert sitt eksemplar av sesong fem

Vinn Six Feet Under-pakke
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer