Ingredienser

Vitello tonnato

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
600 g kalvekjøtt
2 bokser tunfisk i vann
2 eggeplommer
saft fra 1 sitron
1 ts dijonsennep
2 stk. ansjos (ekte, fra glass)
olivenolje
kapers
salt og pepper

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det i stekeovnen på 200° i 40 minutter. Ta det ut og avkjøl. Hell fra vannet i tunfiskboksen og ha fisken over i en blander sammen med eggeplommer, sitronsaft, sennep og ansjos. Tilsett olivenolje inntil sausen holder sammen.
Dryss kapers over sausen og server med dampede, grønne bønner.

Vitello tonnato
Vitello tonnato Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer