Ronny Brede Aase

- Vondt, skummelt og uvisst

Programlederen åpner opp om tiden fremover.

RONNY BREDE AASE: Det blir en annerledes jul i år, forteller radioverten. Foto: Astrid Waller / KK
RONNY BREDE AASE: Det blir en annerledes jul i år, forteller radioverten. Foto: Astrid Waller / KK Vis mer
Publisert

- Livet blir det komplette kaos framover.

Det sier Ronny Brede Aase (37) i podkasten Julestemning med «Live og Ronny».

Tidligere denne uka avslørte Brede Aase og kona Tuva Fellmann (36) at de skulle få et til barn, men også at Fellmann hadde fått brystkreft i løpet av svangerskapet og var i behandling.

«Livet fremover blir en surrealistisk blanding av hverdag, småbarnsliv og behandling. Og det skal vi, på en eller annen måte, få til», skrev paret på Instagram.

I podcast-episoden forteller Brede Aase at jula blir veldig annerledes.

- Det viser bare hvor utrolig tett det kan være mellom det absolutt høyeste tindene i livet om at man venter et nytt barn og de aller mest brutale bunnene om sykdommen som kommer og banker på. Det er aller høyest til stede fordi det er så grusomt og vondt, skummelt og uvisst.

KK har forsøkt å få kontakt med Brede Aase, foreløpig uten hell.

- Verdens fineste pappa

Da KK snakket med Fellmann i fjor, fortalte hun om da hun fikk påvist forstadier til brystkreft tilbake i 2021. Hun fortalte at da de superpraktiske tankene om jobb og hytte hadde lagt seg, var det Ronny og den lille datteren deres som dukket opp i hodet.

- Jeg visste at det også kom til å gå bra - hun har jo verdens fineste pappa.

- Jeg klarte ikke å skille mellom virkelighet og egne skrekktanker. Det var kaos i hodet. Ordet kreft er så blytungt, det er som å få en stein i hodet.

Tuva og Ronny har vært sammen i over 10 år. De ble sammen etter å ha vært kollegaer i P3 noen år.

Det var etter å ha fått beskjeden om at hun hadde forstadier til kreft, Tuva og Ronny satte seg ned for å planlegge bryllup. De giftet seg i august 2022.

GENIALT TRIKS: Mange sliter med at det kommer mye sminke på kragen på boblejakka, dette kan heldigvis fikses ganske kjapt! Video: Embla Hjort-Larsen / Ørjan Ryland. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet