YESENIA SESMAS: Yesenia Sesmas (34) ble fengslet i Dallas for mistanke om drap og kidnapping.  Foto: Ap
YESENIA SESMAS: Yesenia Sesmas (34) ble fengslet i Dallas for mistanke om drap og kidnapping. Foto: Ap Vis mer

Mord

Yesenia Sesmas (34) lot som hun var gravid, drepte en nybakt mor og stjal babyen hennes

34-åringen forteller at hun ble lovet barnet, men at moren trakk seg i siste liten.

Yesenia Sesmas (34) hadde gått rundt i ni måneder og latt som om hun var gravid. Da det var på tide å «føde», endte det hele med at hun drepte den nybakte moren Laura Abarca-Nogueda (27) og stjal babyen hennes.

Ifølge Cosmopolitan, skal Sesmas ha fortalt at den avdøde Kansas-kvinnen hadde lovet henne babyen, men at hun hadde trukket seg ut fra avtalen i siste liten, noe som opprørte Sesmas.

I et fengselsintervju i Dallas County Jail, har 34-åringen tilstått drapet på Abarca-Nogueda, men skal ha fortalt at hun ikke mente å gjøre det. Ifølge Sesmas hadde hun planlagt å true kvinnen, men ikke drepe henne. Idet hun truet henne med en pistol, klarte hun ved et uhell å skyte. Hør Sesmas snakke om hendelsen nederst i saken!

«Hun hadde allerede hatt tre aborter og ville ikke ha babyen. Jeg fortalte henne at jeg hadde mistet en baby og spurte om hun ville gi meg hennes», sier hun i intervjuet. 

LES OGSÅ: Så mange kvinner sitter fengslet for drap i Norge

Politiet i Wichita, Kansas, bekrefter at Sesmas har forfalsket en graviditet i flere måneder og at hun også var en bekjent av den drepte kvinnen, som ble funnet død i sitt eget hjem i forrige uke. Sesmas ble fengslet i Dallas for mistanke om drap og kidnapping. Nå venter myndighetene i Kansas utlevering av kvinnen til sin rette stat, hvor hun skal få sin dom.

Babyen funnet uskadd

Ifølge politimann Todd Ojile fra Wichita-avdelingen skal Sesmas ha kjent den drepte 27-åringen i flere år, og har til og med bodd i Wichita en stund før hun for et par måneder siden valgte å flytte tilbake til Texas. 

- Hun reiste bevisst til Wichita for å kidnappe babyen, skal Ojile ha sagt ifølge Cosmopolitan

LES OGSÅ: Burke Ramsey (29) om drapet på lillesøster Jon Benèt (6)

I tillegg til politimennene i Wichita, ble også FBI innblandet med hele 25 etterforskere på saken. Forrige uke skal etterforskerne ha identifisert en mistenkt som ledet dem til et hus i Dallas hvor babyen ble funnet uskadd etter at et SWAT-team gjennomførte en ransaking av boligen. 

Babyen ble funnet sammen med Sesmas i huset hun deler med kjæresten og hennes niese. Politiet tror enn så lenge ikke at de andre i huset var klare over Sesmans planer.

LES OGSÅ: - Ikke alle som forgriper seg seksuelt på barn er pedofile. For noen handler det om å bryte regler

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: