Mord

Yesenia Sesmas (34) lot som hun var gravid, drepte en nybakt mor og stjal babyen hennes

34-åringen forteller at hun ble lovet barnet, men at moren trakk seg i siste liten.

YESENIA SESMAS: Yesenia Sesmas (34) ble fengslet i Dallas for mistanke om drap og kidnapping.  Foto: Ap
YESENIA SESMAS: Yesenia Sesmas (34) ble fengslet i Dallas for mistanke om drap og kidnapping. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Yesenia Sesmas (34) hadde gått rundt i ni måneder og latt som om hun var gravid. Da det var på tide å «føde», endte det hele med at hun drepte den nybakte moren Laura Abarca-Nogueda (27) og stjal babyen hennes.

Ifølge Cosmopolitan, skal Sesmas ha fortalt at den avdøde Kansas-kvinnen hadde lovet henne babyen, men at hun hadde trukket seg ut fra avtalen i siste liten, noe som opprørte Sesmas.

I et fengselsintervju i Dallas County Jail, har 34-åringen tilstått drapet på Abarca-Nogueda, men skal ha fortalt at hun ikke mente å gjøre det. Ifølge Sesmas hadde hun planlagt å true kvinnen, men ikke drepe henne. Idet hun truet henne med en pistol, klarte hun ved et uhell å skyte. Hør Sesmas snakke om hendelsen nederst i saken!

«Hun hadde allerede hatt tre aborter og ville ikke ha babyen. Jeg fortalte henne at jeg hadde mistet en baby og spurte om hun ville gi meg hennes», sier hun i intervjuet. 

LES OGSÅ: Så mange kvinner sitter fengslet for drap i Norge

Politiet i Wichita, Kansas, bekrefter at Sesmas har forfalsket en graviditet i flere måneder og at hun også var en bekjent av den drepte kvinnen, som ble funnet død i sitt eget hjem i forrige uke. Sesmas ble fengslet i Dallas for mistanke om drap og kidnapping. Nå venter myndighetene i Kansas utlevering av kvinnen til sin rette stat, hvor hun skal få sin dom.

Babyen funnet uskadd

Ifølge politimann Todd Ojile fra Wichita-avdelingen skal Sesmas ha kjent den drepte 27-åringen i flere år, og har til og med bodd i Wichita en stund før hun for et par måneder siden valgte å flytte tilbake til Texas. 

- Hun reiste bevisst til Wichita for å kidnappe babyen, skal Ojile ha sagt ifølge Cosmopolitan

LES OGSÅ: Burke Ramsey (29) om drapet på lillesøster Jon Benèt (6)

I tillegg til politimennene i Wichita, ble også FBI innblandet med hele 25 etterforskere på saken. Forrige uke skal etterforskerne ha identifisert en mistenkt som ledet dem til et hus i Dallas hvor babyen ble funnet uskadd etter at et SWAT-team gjennomførte en ransaking av boligen. 

Babyen ble funnet sammen med Sesmas i huset hun deler med kjæresten og hennes niese. Politiet tror enn så lenge ikke at de andre i huset var klare over Sesmans planer.

LES OGSÅ: - Ikke alle som forgriper seg seksuelt på barn er pedofile. For noen handler det om å bryte regler

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer