33 kvadrat og utedo solgt 3,25 millioner over takst

Hytta har enkel standard med utedo og deler av tomta er eid av Statsskog. Det skremte ikke de 29 000 som så annonsen på Finn. - Corona har utløst et hyttemarked som virker litt akutt, mener Prognosesenteret.

Hytta har enkel standard uten innlagt strøm eller vann og uten vintervei. I uthuset finnes en utedo. Utsikten er det ingenting å si på. Foto: Eiendomsmegler1 Fjellmegleren AS
Hytta har enkel standard uten innlagt strøm eller vann og uten vintervei. I uthuset finnes en utedo. Utsikten er det ingenting å si på. Foto: Eiendomsmegler1 Fjellmegleren AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Prisantydningen var på 1,9 millioner kroner. Salgsprisen endte på 5,150 millioner. Det gir en kvadratmeterpris på mer enn svimlende 156 000 kroner, med oppgitt primærrom på 33 kvadratmeter.

Megler Marita Espeseth Grønbeck fra Eiendomsmegler1 Fjellmegleren er ikke i tvil om hva som fikk prisen i været på hytta på Mørstadstøladn i Øystre Slidre Statsallmenning, et snaufjellområde mellom nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen: Her søker folk det enkle stølslivet.

- Dette er en enkel hytte fra 1940-tallet uten strøm, vann eller avløp. Tilhørende naust og uthus er beliggende på festet tomt, der grunnen er eid av Statskog, forteller hun.

- Det er ikke vintervei til eiendommen, da Jotunheimvegen forbi hytta normalt er stengt fra oktober til juni. Vinterstid må man ta skiene fatt eller leie scootertransport fra Beitostølen. Det er flere kilometer til nærmeste preparerte skiløype, så dette er noe helt annet enn å kjøpe en hytte på Beitostølen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer