Lifehack:

Deler genialt stearinlys-triks: – Hva i alle ...

Wow, hvorfor har vi aldri fått vite dette før!

LIFEHACK: Astrid S ble nylig oppmerksom på et helt genialt stearinlystriks. Dette hadde vi aldri hørt om før! FOTO: Tiktok @astridsofficial
LIFEHACK: Astrid S ble nylig oppmerksom på et helt genialt stearinlystriks. Dette hadde vi aldri hørt om før! FOTO: Tiktok @astridsofficial Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går i stearinlys for alle penga om dagen. Det må til i høstmørket, men det er imidlertid ikke alltid bare kos – det vet alle som har glemt av et lys som står i lysestake, og opplevd at det brenner helt ned i bunnen.

Dette er rene point of no return, for da det kan være så godt som umulig å få ut stearinrestene som ligger i bunnen – og som gjør at neste lys ikke får plass.

Vi har alle stått der og hakket løs på stearinet med en vanlig middagskniv, eller hva? Det er det bare å slutte med.

Nylig delte nemlig Astrid S en TikTok-video hvor hun demonstrerer et helt genialt hack for å få ut den siste delen av stearin i en lysestake. Vi ble like sjokkerte – og lettet! – som henne over hvor enkelt dette kan gjøres. Si hadebra til styr og gris.

Bare hopper ut

Det eneste du trenger for trikset som endrer alt, er å skru på varmt vann i springen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.