Reise til Spania

Denne storfavoritten frister mest

Gran Canaria er storfavoritt for godt voksne på utenlandsreise i høst og vinter. Men eksperter advarer.

GRAN CANARIA ER STORFAVORITT: Voksne som skal på ferie i høst og vinter, vil til Gran Canaria. De vil bo bra - og helst på kjente steder. Foto: Shutterstock/NTB
GRAN CANARIA ER STORFAVORITT: Voksne som skal på ferie i høst og vinter, vil til Gran Canaria. De vil bo bra - og helst på kjente steder. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Frem til september er de fleste hotellbestillingene i Norge, men fra september og utover skal man til utlandet igjen, sier Terje Berge, kommersiell direktør i Finn Reise.

Sommerferien holder de fleste i Norge, også de fullvaksinerte. Men ifølge reisebyråene, avslører bestillingene at flere eldre vil på utenlandsreise over sommeren.

Og da er det spesielt ett sted som peker seg ut som storfavoritt:

- Vi ser at Gran Canaria skiller seg ut som en soleklar favoritt blant de voksne kundene, sier Nora Aspengren, kommunikasjonssjef for TUI i Norge.

«Voksne» er aldersgruppen fra 55 år og oppover. Aspengren forteller at den største andelen bookinger er fra de på 65 år og oppover - mens 55-64-åringene følger hakk i hæl.

Ekspertene advarer imidlertid om reisebestillinger for høsten og vinteren nå - og trår du feil, kan du bli sittende med hele regningen selv.

Kanariøyene på topp

Også Ving Norge, Apollo og reisebyrået Ticket forteller at det er Kanariøyene som er mest populær for de voksne som nå bestiller reiser for høst og vinter - og da med Gran Canaria som absolutte favoritt hos alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer