Coop, Kiwi eller Rema 1000?

- Det er forbrukerne som må betale for moroa

- Kjedene gjør jo ikke dette for å gi gode gaver til kundene sine.

HANDLE DER MATEN ER BILLIGST: Olav Kasland, fagdirektør i Forbrukerrådet, sier de er skeptiske til at forbrukere blir for lojale - og er redde kundefordelsprogrammer tilslører markedet. Oppfordringen er å handle der det er billigst, om det er på Rema, Kiwi, Coop Extra eller i andre matbutikker. Foto: John Trygve Tollefsen
HANDLE DER MATEN ER BILLIGST: Olav Kasland, fagdirektør i Forbrukerrådet, sier de er skeptiske til at forbrukere blir for lojale - og er redde kundefordelsprogrammer tilslører markedet. Oppfordringen er å handle der det er billigst, om det er på Rema, Kiwi, Coop Extra eller i andre matbutikker. Foto: John Trygve Tollefsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Medlemskap i matbutikkenes kundeklubber kan gi ekstra rabatter når du handler.

Rema 1000 har kundeklubben Æ; Kiwi, Meny og de andre butikkene i Norgesgruppen har Trumf - og Extra, Obs og andre Coop-butikker har Coops andelslag.

Men om du er medlem i Æ, Trumf eller Coop - eller kanskje alle tre - så er det flere ting å være oppmerksom på, utover de rene prisfordelene som kundeklubbene gir.

- Kjedene gjør jo ikke dette for å gi gode gaver til kundene sine, påpeker Olav Kasland, fagdirektør i Forbrukerrådet.

- De investerer i at du kommer tilbake gang etter gang, siden den lojale kunden er mye verdt, sier han videre.

I en større artikkel på Vi.no avslører vi hvilken dagligvarekjede som har det beste fordelsprogrammet som gir den billigste handlekurven, når rabattene og bonusene er medregnet.

- Tilslører markedet

Felles for matbutikkenes medlemsklubber er at du kan få tilgang til rabatter ved å registrere betalingskort eller skanne medlemskort i kassa ved betaling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer