Norwegian

- Det er rimelig urettferdig

Venninnegjengen hadde gledet seg til Kreta-reisen i et halvt år, når Norwegian plutselig flytter dem til en annen flyvning. - To av oss er over 80 år og da er det ikke så greit å reise klokka halv tre om natta, sier de. Etter at Vi.no kontaktet Norwegian om saken, sier de at de har funnet en løsning for passasjerene.

FLY MED NORWEGIAN I SOMMER: Venninnegjengen har planlagt Kreta-reisen i over ett år - og billettene ble bestilt allerede i oktober 2021. Nå har Norwegian flyttet dem til en annen avgang, selv om det opprinnelige flyet deres går som planlagt. Det synes venninnegjengen i 70- og 80-åra er både ugreit, håpløst og rimelig urettferdig. Foto: NTB
FLY MED NORWEGIAN I SOMMER: Venninnegjengen har planlagt Kreta-reisen i over ett år - og billettene ble bestilt allerede i oktober 2021. Nå har Norwegian flyttet dem til en annen avgang, selv om det opprinnelige flyet deres går som planlagt. Det synes venninnegjengen i 70- og 80-åra er både ugreit, håpløst og rimelig urettferdig. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Syklubben fra Oslo hadde egentlig planlagt Kreta-turen sommeren 2021- men så ble den utsatt på grunn av koronasituasjonen. Når oktober kom, bestemte de seg for at sommeren 2022, da skulle de på tur.

Reisen skulle gå i juni. Billetter og alt var bestilt. Og fordi de var så tidlig ute med bestillingen, over et halvt år i forveien, hadde de til og med fått billige billetter med Norwegian.

- Rett før påske får vi beskjed om at flyet er fullt og at vi er booket om til et nattfly hjem fra Kreta, forteller vennegjengens bookingansvarlige til Vi.no.

Opprinnelig skulle de fly hjem den kvelden.

- To av oss er over 80 år, og da er det ikke så greit å reise klokka halv tre om natta. I tillegg skal en i reisefølget, som er 83 år, i barnedåp for oldebarn den dagen vi da lander, sier hun - og legger til at det da ikke er så bra å skulle sitte på et fly natten i forveien.

- Det er litt håpløst, sier hun.

Men det som gjør saken ekstra ille i vennegjengens øyne er at det opprinnelige flyet de hadde billetter til, fortsatt går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.