Hvordan slette Facebook

Det er to måter å kvitte seg med Facebook-kontoen på

Du har angrefrist på begge.

SLETTE? Deaktiverer du Facebook-kontoen kan du fortsatt logge deg på. Ved sletting får du ikke lenger tilgang, med mindre du benytter deg av «angrefristen». Illustrasjon: Scanpix
SLETTE? Deaktiverer du Facebook-kontoen kan du fortsatt logge deg på. Ved sletting får du ikke lenger tilgang, med mindre du benytter deg av «angrefristen». Illustrasjon: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): - Å deaktivere en profil er i praksis det samme som å slette den. Profilen forsvinner, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra Facebook, forklarer Hans Marius Tessem, leder i Slettmeg.no.

«Hvordan slette Facebook» var faktisk et av de mest Googlede spørsmålene i fjor.

Her viser vi deg hvordan du gjør det, men aller først: Det er to måter å gjøre dette på.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

KK Pluss

Les interessante saker om relasjoner, sterke mennesker og spennende reportasjer

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.