Om oss

Dette er oss i Vi.no

Møt oss i redaksjonen som står bak nettavisa Vi.no.

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Berit B. Njarga (42) er ansvarlig redaktør i Vi.no

- Jeg er opptatt av formidling, og som journalist gjennom mange år har jeg hatt som mål å gi leserne svar på det de lurer på. Jeg tror det ligger en god historie «overalt», og de rundt meg har mang en gang hørt meg uttale: - Men dette må vi jo skrive om!

Har du en god historie, et tips eller noe du lurer på? Mail meg gjerne med det du måtte ha på hjertet: berit@vi.no

Karin Grønn Madshus (41) er journalist i Vi.no

- Jeg er opptatt av å fortelle de nære historiene. Aller helst vil jeg fortelle historier som ikke «alle» har hørt om fra før eller fra et annet perspektiv enn det vanlige. Jeg er en evig nostalgiker og kan sose meg bort på loppemarkeder eller i en gammel bok av Astrid Lindgren. Jeg er generelt kulturinteressert og har de siste åra vært spesielt interessert i «True Crime»-sjangeren. Da både i Podkast-form, på TV eller i bokform. Mail meg på Karin@vi.no.

Kristin Sørdal (50) er journalist i Vi.no

Penger, pensjon, trygdeytelser, rettigheter, sparing, helse, reise, ferier og mat er noe av det som påvirker livene våre, i ulike livsfaser. Og det er noe av alt det forskjellige jeg skriver om her på Vi.no. Urettferdighet og vanskelig tilgjengelig informasjon om ting som kan gjøre livet bedre for mange, er annet som opptar meg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer