Jul på TV 2021

Dette får du se på TV i jula

De beste julefilmene, Kvelden før kvelden, Tre nøtter til Askepott, God jul Norge - og ikke minst: Når går grevinnen og hovmesteren?

KVELDEN FØR KVELDEN: Tradisjonen tro blir det underholdning med mat, musikk og Hertuginnen og hovmesteren på NRK lille julaften. Årets programledere er Marte Stokstad og Mikkel Niva. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
KVELDEN FØR KVELDEN: Tradisjonen tro blir det underholdning med mat, musikk og Hertuginnen og hovmesteren på NRK lille julaften. Årets programledere er Marte Stokstad og Mikkel Niva. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Jul er tradisjoner - og for mange blir det ikke skikkelig jul uten de vante programmene på TV: Lille julaften blir ikke den samme uten ribbesteking «live» fra NRK eller TV2 - i programmene Kvelden før kvelden og God jul Norge.

Og selvsagt må du se Grevinnen og hovmesteren - som så mange år før. I år er det faktisk 41 år siden den ble sendt på NRK første gang.

Men når går egentlig Grevinnen og hovmesteren 2021?

Ifølge NRK, sendes sketsjen rundt klokka 21.00.

Her er noe av det du får se på TV denne jula på NRK, TV2 og TV Norge:

Kvelden før kvelden

Kvelden før kvelden er jo Lillejulaften - men det er også programnavnet NRK har brukt på lillejulaften-sendingen sin i mange år. Her er storkanalenes lillejulaften-sendinger:

  • NRK «Kvelden før kvelden»:

Programledere er Marte Stokstad og Mikkel Niva. NRK kan videre friste med gjester som komiker Herman Flesvig, Lars Berrum og Henriette Steenstrup. Det skal være musikalske innslag av Astrid S, Stjernekamp-vinner Bjørn Tomren og Sebastian Zalo. TV-kokken som skal guide deg gjennom julematen på NRK i år er Reneé Fagerhøi. Herborg Kråkevik skal runde av kvelden med å synge jula inn sammen med blant annet Kåre Conradi og Mathias Eik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer