Enkle nettbrett

Eksperttips: Nettbrettene som er enklest i bruk

Tre nettbrett utmerker seg.

ENKELT NETTBRETT: Huawei MediaPad M5 er en av ekspertenes anbefalinger til deg som ønsker et brukervennlig nettbrett av høy kvalitet. Foto: Produsenten.
ENKELT NETTBRETT: Huawei MediaPad M5 er en av ekspertenes anbefalinger til deg som ønsker et brukervennlig nettbrett av høy kvalitet. Foto: Produsenten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): - Jeg vil definitivt anbefale godt voksne å skaffe seg nettbrett. Ikke bare for å videochatte med familie, men også for å surfe og se bilder og videosnutter på en større skjerm. Du trenger heller ikke å dra på den gamle, tunge laptopen for å gå inn i nettbanken eller surfe på nett, det er mye enklere å ha med nettbrettet på reise, sier Lasse Svendsen, sjefredaktør i Lyd & Bilde.

Er du usikker på hvilket nettbrett du skal velge? Her får du eksperttipsene.

Tre gode nettbrett

Det finnes mange nettbrett på markedet, alt fra de mest avanserte og kraftigste versjonene, til de helt enkle, men ikke fullt så kjappe. Men du kan absolutt finne nettbrett som både er av svært god kvalitet samtidig som de er veldig lette å bruke.

Det kan Finn Jarle Kvalheim, journalist i Tek.no, fortelle.

I denne kategorien har han tre soleklare anbefalinger:

  • Apple iPad 2018 (pris fra cirka 3000 kr.)
  • Samsung Galaxy Tab S3 (pris fra cirka 4000 kr.)
  • Huawei MediaPad M5 (pris fra cirka 4500 kr.)

- Apple iPad 2018 har svært mange tilgjengelighetsfunksjoner, slik at du kan få brettet til å lese opp skrift, eller øke skriftstørrelse og ikonstørrelse etter behov. Det er også forholdsvis lett å bruke i utgangspunktet, sier Kvalheim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer