Voksen kjærlighet:

Elsa var 75 da hun fant kjærligheten på nytt

Da Elsa ble enke som 74-åring trodde hun ikke at hun skulle møte kjærligheten igjen. Så fikk hun en telefon.

NY KJÆRLIGHET: Elsa Volkmer og Alf Kirksæther fant hverandre ved en tilfeldighet. Deres erfaring er at det er mulig å forelske seg hele livet. Foto: Privat
NY KJÆRLIGHET: Elsa Volkmer og Alf Kirksæther fant hverandre ved en tilfeldighet. Deres erfaring er at det er mulig å forelske seg hele livet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): - Vi var på ferietur med søsteren og svogeren min. Vi skulle reise fra Bariloche til Rio de Janeiro, forteller Elsa Volkmer (81).

Det er mars 2013. Elsa, den gang 74, og ektemannen Norbert Volkmer (69) har noen år tidligere overtatt et hus i den argentinske byen San Carlos de Bariloche ved foten av Andesfjellene.

Huset er et tidligere pensjonat drevet av Norberts tante og onkel. Da ekteparet først fikk spørsmål om å overta det var de i tvil, men de forelsket seg raskt i huset og det vakre stedet omgitt av innsjøer og fjell.

Les også: Nå er pappa alene

Norbert og Elsa lever et godt liv. Deler av året bor de i det spartanske huset i Bariloche med den koselige hagen. Elsa fikk barn før hun møtte Norbert, og han er fantastisk med hennes syv barnebarn.

- Jeg var lykkelig som hadde funnet en sånn mann. Han var super, forteller Elsa.

Sjokket

Reisefølget i Brasil koser seg. I Rio besøker de blant annet Sukkertoppen. Norbert har litt problemer med hjerteklaffene, han svetter ekstra mye, men ekteparet er ikke bekymret. Det er varmt og de svetter alle sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.