Dansk test av trådløs støvsuger

Ikke gå for vinneren hvis du vil ha god batterikapasitet

Se hvilke trådløse støvsugere som duger.

GJØR JOBBEN: Støvsugerne fra Dyson kommer best ut av den danske testen når det gjelder selve støvsugingen. Batteritid og støy trekker derimot ned. Foto: Dyson
GJØR JOBBEN: Støvsugerne fra Dyson kommer best ut av den danske testen når det gjelder selve støvsugingen. Batteritid og støy trekker derimot ned. Foto: Dyson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): Tenk så praktisk: Slippe knoting med ledningen hver gang man støvsuger. Bevege seg sømløst rundt i huset uten ledningen slepende etter seg, spesielt opp trapper og bak sofaen.

Dessverre så har ikke utviklingen av ledningsfrie støvsugere kommet så langt at opplevelsen går sømløst for seg, skal vi tro en test fra det danske forbrukerrådet Tænk.

De har testet (innlogging) 16 ledningsfrie støvsugere, og ingen av dem får særlig god score. De er heller ikke rimeligere enn en helt vanlig, god støvsuger.

Les også: Slik får du mobilen til å leve lenger

Testen viser også at man ikke får i pose og sekk: Du kan enten gå for den med best sugeevne, eller den med lengst støvsugertid.

Du får nemlig ikke begge.

Tænk har sett på evnen til å støvsuge på gulv, tepper, trapp, sprekker, kriker og kroker, brukervennlighet, batterilevetid, energiforbruk og støy.

De to beste i testen, og som Tænk anbefaler, er begge fra merket Dyson.

(Prisene i saken er hentet fra Prisjakt.no).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer