Janne ble ny med Allers

- Jeg har aldri vært så fin!

Janne var strålende fornøyd med bli ny-dagen sin, og ble helt rørt da hun så resultatet!

FØR: Janne er en aktiv dame som kler en sporty stil. Hun trengte bare en liten oppgradering. Foto: Yvonne Wilhelmsen
FØR: Janne er en aktiv dame som kler en sporty stil. Hun trengte bare en liten oppgradering. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): – Jeg jobber i et mannsdominert yrke og det trives jeg veldig godt med. Jeg er nok en sporty og tøff type, og kler meg ikke veldig feminint verken på jobb eller i hverdagen. Janne ville gjerne ha en bli ny-dag for å få noen gode tips og råd, og det synes hun at hun har fått.

– Jeg er nok litt feig og kjedelig i klesvalgene mine, jeg går mye i olabukse og genser. Det er det jeg er mest vant til – og da føles det trygt. Men jeg tror kanskje jeg kommer til bli litt tøffere i klesstilen nå, og at jeg i hvert fall vil våge å prøve litt andre klær når jeg handler. Jeg har fått prøve klær i dag som jeg nok aldri hadde sett på i butikken, men jeg ser jo at det er fine antrekk.

Janne er en aktiv dame som tilbringer mye tid med barn og barnebarn. I tillegg er hun ofte ute med båten og fisker.

– Hele livsstilen min er sporty, det er ikke så mye rom for korte skjørt og høye hæler. Til daglig bruker jeg ikke mye sminke heller, kun maskara. Men jeg er veldig fornøyd med klippen jeg fikk i dag, den passer meg veldig godt. Jeg er i det hele tatt veldig fornøyd, jeg har hatt en fabelaktig dag!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer