Fant kjærligheten i voksen alder:

«Jeg søker en dame til min pappa, som liker å spille gitar»

21 år etter at kontaktannonsen sto på trykk, er kjærligheten like sterk mellom Gerd (70) og Åge (79).

Latter og glede er viktige ingredienser i et parforhold, mener Åge og Gerd. Foto: Sverre Chr. Jarild
Latter og glede er viktige ingredienser i et parforhold, mener Åge og Gerd. Foto: Sverre Chr. Jarild Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Vi.no er både en nettavis og en Facebookside for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): At kjærligheten kan slå ned som lyn fra klar himmel skjer vel mest på film. Eller? Gerd og Åge Andersen er levende bevis på at det vitterlig kan skje i virkeligheten også. Og det takket være en kontaktannonse i Allers for 21 år siden.

Det er mars 1998, og Gerd røyker nervøst ved et av røykebordene på restauranten By The Way i Moss. Hun venter på Åge. Åge, som hun bare for noen korte uker siden skrev til, som svar på en kontaktannonse i Allers. Nå ser hun en blå bil rulle opp på parkeringsplassen. Det er Åge. Hun stumper røyken, ja, for hun vil jo ikke at han skal se henne røyke. Så løper hun ut for å møte ham, med ville sommerfugler i magen.

– Det var kjærlighet ved første blikk, sier Gerd og Åge.

Datteren tok tak

21 år senere sitter Gerd V. Andersen (70) og Åge Andersen (79) side om side i sofaen i deres felles hjem i Moss. Her har de, som de selv sier, «gått i beina på hverandre» i over to tiår. Ikke en dag har vært kjedelig. For kjærligheten som startet med et brev, er bare blitt sterkere og sterkere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.