Kjærlighet på nett:

«Jeg visste at jeg for lengst hadde passert den alderen da man kan ha håp om å treffe en ny mann på bar»

Kari var enke, Kalle var tretten år yngre. Det ble full klaff da de møttes på datingappen Tinder.

Kalle og Kari er begge svært glade for at de i godt voksen alder møtte kjærligheten på nytt – og våget å satse på den. Foto: Xenia Villafranca
Kalle og Kari er begge svært glade for at de i godt voksen alder møtte kjærligheten på nytt – og våget å satse på den. Foto: Xenia Villafranca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

For tre og et halvt år siden år siden hadde ikke Kari Halvorsen (62) tenkt seg muligheten av at hun kunne treffe en ny mann og oppleve kjærligheten på nytt. Hun var knust av sorg da mannen hennes, Dan, rett før jul i 2016 døde av kreft etter et kort sykeleie. Sønnen Herman var bare 12 år gammel. Hun visste at hun måtte ta vare på både ham og hunden Fia. Den entusiastiske cairn terrieren har vært bestevennen til mor og sønn i snart ti år.

– Jeg forsvant inn i en tung depresjon, forteller Kari stille.

– På Dans gravstøtte hadde jeg gjort plass til mitt eget navn. Følelsene var likevel litt todelte. Samtidig som jeg sørget over Dan, var jeg også takknemlig over at jeg selv levde. Selv om jeg fortsatt sliter med senskadene etter kreftbehandlingen jeg selv har hatt og ble uføretrygdet, hadde jeg vært gjennom angsten for å dø.

Steget ut på nettet

I april 2018 fylte Kari 60 år. Tidligere i livet hadde hun bare latt slike merkedager flyte forbi uten å feire sammen med andre enn de nærmeste. På 60-årsdagen hadde Dan sagt at han ville lage en stor fest for henne. Et halvår var gått siden han døde, og hun bestemte seg for å lage festen selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer