Reisetips for single:

Jovisst kan du reise på ferie alene!

VAKKER NATUR: Landet vårt har mange vakre steder vi kan oppsøke også for de som kan tenke seg ut på tur alene. Her er Okstinden på Helgelandskysten med Træna og Hestmannen i bakgrunnen. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix
VAKKER NATUR: Landet vårt har mange vakre steder vi kan oppsøke også for de som kan tenke seg ut på tur alene. Her er Okstinden på Helgelandskysten med Træna og Hestmannen i bakgrunnen. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): Sommeren kan by på store opplevelser, også om du reiser alene. Alt som trengs er riktig planlegging, og den hjelper vi deg med her.

- Folk gjør masse research for å reise på ferie i utlandet. Nå bør du utfordre deg selv til å dra til et område i Norge du ikke har vært før. Finn fjord, fjell og strand, oppfordrer Mette Øinæs Habberstad, kommunikasjonssjef i DNT til Vi.no.

Vi vet hvordan bildet av en ferie ser ut: Glade mennesker, oftest en familie, som er sammen på tur. Men hva gjør du når den eller de du er vant til å reise med ikke er her lenger, eller har valgt å reise med andre enn deg? Slutter du med ferier, eller reiser du alene?

Coronaviruset har satt en stopper for ferieplanene for mange av oss, men mulighetene for Norgesferie er mange - også om du hadde tenkt å reise alene: Hva med å dra på hengekøyetur alene i skogen? Eller besøke en av Norges vakre byer?

Drømmer du om en fjelltur alene, er det ingen grunn til å nøle:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.