Kvinnene som forsvant hadde én ting til felles: De hadde vært sammen med alligator-Joe

Han likte å mate alligatorene sine med levende katter og hunder. Så forsvant kjærestene hans sporløst, en etter en.

På dette gamle fotografiet står Joe Ball på en strand ikke langt fra der han skal ha tatt livet av Big Minnie. Han er ikledd datidens moderne badedrakt og holder ei flaske.
På dette gamle fotografiet står Joe Ball på en strand ikke langt fra der han skal ha tatt livet av Big Minnie. Han er ikledd datidens moderne badedrakt og holder ei flaske. Vis mer

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg oss på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

(Vi.no): La oss dra til 1930-tallets Texas, og den lille byen Elemendorf. Her drev Joe Ball en enkel, liten bar som ble svært populær for mer enn drikkevarene han solgte: Publikumsmagnetene var unge, søte servitriser - og en dam full av sultne alligatorer.

Levende mat

En del av underholdningen besto i at Joe matet alligatorene - ifølge ryktene besto fóret av levende hunder og katter - mens bargjestene heiet. Bareieren fikk snart tilnavnet alligatormannen.

Han var hardbarket, men også en pikenes Jens. Historien forteller at han innledet forhold til flere av servitørene han hadde ansatt, gjerne flere av dem samtidig. Det er kanskje unødvendig å nevne at sjalusi skal ha vært et uttalt problem på denne arbeidsplassen.

Men det største problemet ble etter hvert at de ansatte forsvant uten spor. Ryktene fortalte at det gjaldt så mange som tjue kvinner. Kunne de ha endt sine dager som alligatormat?

Joe snakket det bort da den lokale sheriffen kom for å undersøke saken, servitrisene hans var unge, eventyrlystne jenter som reiste videre i jakt på spenning, hevdet han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.