De råeste bilene til én million kroner

Luksusbilene du kanskje har råd til

Hvis biljournalistene hadde hatt én million i budsjett, hadde de valgt disse bilene.

LUKSUS: Biljournalistene er stort sett fast bestemt på hvilken bil de ville valgt om de hadde én million i budsjett. Foto: Shutterstock
LUKSUS: Biljournalistene er stort sett fast bestemt på hvilken bil de ville valgt om de hadde én million i budsjett. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): Det finnes mange kule luksusbiler der ute, og for mange av dem må man ut med mer enn én million. Samtidig er det en del valgmuligheter for dem med budsjett på én million også.

Dette er bilene som biljournalistene ville valgt om de hadde én million i budsjett:

BMW 540i xDrive Touring

Journalist i Aller Medias bilredaksjon, Knut Moberg, sier at han har ett klart valg.

- Jeg velger en BMW 540i xDrive Touring som koster omtrent 880 000, og som med 120 000 kroner i ekstrautstyr kommer opp på millionen, forteller han.

Bilen er en familiestasjonsvogn og har firehjulsdrift. Motoren har 340 hestekrefter. Ifølge Moberg er automatgirkassene en av de beste på markedet med åtte trinn.

- Denne bilen har en god kombinasjon av god komfort og gode kjøreegenskaper, forteller han.

Moberg legger til at bilen er god å kjøre og har god plass. Motoren er en bensindrevet twin power turbomotor.

Lamborghini Urus

Redaktør Thomas Hildonen i Bil24 ville gått for den kommende Lamborghini Urus. Prisen på bilen er foreløpig ikke avklart, og et raskt internettsøk viser alt fra 1.5 millioner til 3 millioner. Redaktøren er likevel ikke i tvil om sitt valg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.