Musikkvideoen er sett av millioner

Har du sett videoen på Facebook? Her er historien bak barnekoret som synger den nydelige «hjemmekontorversjonen» av Maroon 5 sin låt Memories.

One Voice Children´s choir fra Utah har 140 medlemmer i alderen 4 til 17 år. Nå synger de hjemmefra, og berører en hel verden. Foto: Skjermdump fra YouTube
One Voice Children´s choir fra Utah har 140 medlemmer i alderen 4 til 17 år. Nå synger de hjemmefra, og berører en hel verden. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Med jevne mellomrom dukker det opp videoer som deles vilt på sosiale medier. Noen ganger er de sjokkerende. Andre ganger bare morsomme, fine eller rørende.

I dette rare året 2020 har vi kanskje vært enda mer lettrørte og mottagelige for sistnevnte? Den siste uka er det i hvert fall én video som ofte har møtt oss idet vi logger oss på Facebook. Den er verken ny eller sjokkerende, men den er aldeles nydelig.

Synger fra hver sine hjem

Videoen viser koret One Voice Children´s Choir fra Utah. Da pandemien traff USA med full styrke i vår, kunne de ikke lenger øve sammen. Det fikk ikke stoppet sanggleden, og denne videon ble til. Sangen de synger passer ekstra godt i år, og kanskje spesielt godt nå som pandemien har herjet så lenge og det nærmer seg jul: Den handler om de som står oss nær, de vi har mistet på veien, og hvordan minnene bringer oss sammen. Det er til å bli tårevåt av i seg selv, men hør klippet under og se om du klarer å holde tårene tilbake:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.