Gressklipper på batteri

Nå kommer batteriklipperne for de store plenene

Batteriklippere er ikke lenger bare for de små hageflekkene. Nå gir de bensinklipperne konkurranse.

Store plener: De nye batteriklipperne er helt på høyde med bensinklipperne. Foto: Produsenten
Store plener: De nye batteriklipperne er helt på høyde med bensinklipperne. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no):

Gå til Vi.no-forsiden

En oppladbar gressklipper er ikke lenge bare for små hageflekker. Har du en stor plen, bør du definitivt sjekke ut de nye batteriklipperne.

Har du bensindrevet gressklipper? Slik får du start på den!

– Nå er batteriklippere helt på høyde med bensinklippere, hevder Christian Brenne. Han er daglig leder i Stiga Norge. Du får batteriklippere med klippebredde over 50 centimeter, kraftig motor, klippepanne i stål, drift på hjulene, og ikke minst kapasitet til å klippe store plener.

Kjøper du en klipper i det som kalles volumsegmentet, med priser fra 5.000 til 8.000 kroner, får du en maskin med klippebredde på 46cm som klarer 400 til 500 kvadratmeter på én lading. De største klipperne har klippebredde på 53 centimeter og klarer et areal på 800 kvadratmeter. Men det koster - her blir prisen fort nærmere 10.000 kroner.

Les mer: Hvordan rette opp en dør

Dette skal du se etter

Produsentene opererer med ulike tekniske spesifikasjoner på klipperne. Her varierer antall volt, amperetimer og ladetid. Det er ikke alltid like enkelt å gjøre sammenligninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer