Trendy med grått hår

Overgang til grått hår? Her er tipsene

Om du vil skjule det grå eller la det skinne er opp til deg, her er tipsene du trenger uansett hårfarge!

VOKSEN OG FAB:
Helen Mirren har
alltid båret sin
sølvgrå manke
med stil. Sjekk
forresten sminken
hennes – helt
perfekt. Foto: NTB Scanpix
VOKSEN OG FAB: Helen Mirren har alltid båret sin sølvgrå manke med stil. Sjekk forresten sminken hennes – helt perfekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): Frisyren din har mer å si for hvordan du framstår som type, enn du kanskje tror. En litt uheldig hårfasong kan få deg til å se satt og kjedelig ut, og en feil fargenyanse kan framheve linjer og gjøre at huden ser mer gusten ut. Og det har vi jo ikke lyst til! Men det kan være vanskelig å vite hva man kler. Vi forandrer tross alt utseende gjennom årenes løp, og det som var kledelig i 20-årene er ikke nødvendigvis like kledelig etter fylte 50. Dessuten kan det være vanskelig å gå bort fra måten man har farget og klippet håret på i årevis. Eller kanskje du er en av dem som ikke går så ofte til frisøren, men bare har latt håret gro?

Den perfekte sølvmanken

Grått hår er hottere enn noen gang, og skal vi tro internasjonale trendmedier som Vogue, InStyle og Harper´s Bazaar spås det at vi går et grått år i møte. Men selv om de oppfordrer til å la det grå håret gro så er det ikke alle damer med mulighet for en vakker sølvmanke, som ønsker å ta det grå steget helt ut ennå.

Grått hår har til alle tider skapt frustrasjon blant mange kvinner. Noen føler gjerne at de grå stripene får dem til å se eldre ut hvis de dukker opp før rynkene har rukket å bli så framtredende. Løsningen har vært hårfarger i ulike nyanser. Men hvis du ønsker å gå for grått, er det et par ting du bør tenke på når sølvmanken er på plass, og ikke minst den mer eller mindre lange veien dit!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.