Norgesferie 2020:

Pakkereiseturister har fått et nytt feriemål

- Ingenting som tyder på at folk er blakke, sier reisearrangør.

Ryten i Lofoten byr på spektakulær utsikt. Foto: Escape Travel
Ryten i Lofoten byr på spektakulær utsikt. Foto: Escape Travel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Vi har stort sett alltid solgt utenlandsreiser til nordmenn. Etter at de nye reiserådene trådte i kraft i mars, har vi arrangert en rekke norgesturer som har solgt veldig godt, sier Gunnar Grosvold i Escape Travel til Vi.no.

Reisene har tema som yoga, gourmetmat, fotturer eller båtturer langs norskekysten. Grosvold er ikke overrasket over interessen:

- Nei, men det er spennende å se hva folk har valgt. Det er stor variasjon i hva kundene vil ha, vi har tilbudt alt fra luksuscruice med yachtselskaper til enkle turer i fantastiske omgivelser i Sogn. Det er gjerne en oppfatning at det skal være så dyrt å reise i Norge, men det er veldig mye man kan gjøre i Norge som ikke koster så mye penger. Fottur på Helgelandskysten, fjelltur i Lofoten og Vesterålen, fottur og nasjonalromantikk i Sogn og gårdsopphold og kulturperler i Sogn er noen av våre best solgte turer i sommer.

- Stort ansvar for smittevern

Grosvold beskriver den typiske gruppereisekunden som et voksent par uten barn, eller godt voksne som bor aleine og liker å reise på gruppeturer fordi det er sosialt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer