Hva koster familieparken for seniorer?

- Pensjonister må betale som alle andre besøkende

Med barn eller barnebarn på familiepark i sommer? Se hvor du får mest seniorrabbatt - og hvor du må betale full pris.

HVA KOSTER FAMILIEPARKEN? Gode minner med barnebarn på familiepark? Noen steder får seniorer rabatt på inngangsbilletten - mens andre steder må de betale full pris. Se oversikten her. Foto: NTB/Shutterstock
HVA KOSTER FAMILIEPARKEN? Gode minner med barnebarn på familiepark? Noen steder får seniorer rabatt på inngangsbilletten - mens andre steder må de betale full pris. Se oversikten her. Foto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Norgesferie og lyst til å ta med barn eller barnebarn på familiepark i sommer? Det er ingen billig affære. Mange familieparker gir imidlertid rabatt til seniorer, pensjonister eller honnører - og sistnevnte kan jo også omfatte deg som er ufør og har honnørbevis fra Nav.

Vi har sjekket hva et utvalg norske familieparker gir i rabatt til seniorer eller honnører - og som du kan se av prisene nedenfor så er det stor forskjell på rabattene som gis. Det er heller ikke alle stedene seniorene får rabatt.

- Pensjonister må betale som alle andre

Bjørneparken i Flå er en av parkene som ikke har egne priser for seniorer eller honnører.

- Hos oss selger vi kun voksen og barnebilletter. Barn under 2 år er gratis. Vårt produkt er i hovedsak rettet mot barnefamilier og dyreelskere, og pensjonister som vi har på besøk kommer i hovedsak på besøk med sine barnebarn. Og de må betale som alle andre besøkende, sier Kees Oscar Ekeli, direktør i Bjørneparken til Vi.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer