Hvordan sminke voksen hud

Slik blir du naturlig fin med make-up på voksen hud

Med litt øvelse legger du dagsminke på ti minutter.

NATURLIG: Med enkle grep kan man legge en naturlig make-up som gir «boost» til både humør og selvtillit. Foto: Jartrud Høstmælingen
NATURLIG: Med enkle grep kan man legge en naturlig make-up som gir «boost» til både humør og selvtillit. Foto: Jartrud Høstmælingen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

(Vi.no): - Når man har rundet 50 vil man ikke se ut som en 20-30-åring, men føle seg vel med den alderen man har. Det er fort gjort å bomme på sminken, fordi man fortsetter å bruke de samme teknikkene og sterke fargene man kledde som ung, sier frisør og sminkør Anne O’Reilly.

Skaff deg de produktene du trenger, og bruk dem daglig. Da har du snart dreisen på det, og bruker maks ti minutter.

Les også: Derfor føler du deg yngre enn du er

- Dagsminke skal ikke gi deg et sminket uttrykk. Du skal ha et levende ansikt med en lettere foundation, gjerne en kremrouge og lipgloss fremfor leppestift, anbefaler O’Reilly.

Når det gjelder festsminken legger du på det du synes passer, for så å doble det.

- Den skal sitte godt fordi du gjerne er et sted med dus belysning, kanskje du skal danse og bli svett. Bruk gjerne solpudder, pudderrouge og mattere øyenskygger. Velg sterkere farger på leppestiften, og tenk gjerne at den skal matche kjolen eller genseren.

Les også: Slik styler du grått hår

Her får du make-up tipsene for voksne damer - TRINN FOR TRINN:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer