Coop

Store forskjeller: Her får du mest kjøpeutbytte

Mens Trumf gir kundene likt kjøpeutbytte uavhengig av hvor kundene bor, varierer kjøpeutbyttet i Coops samvirkelag mye med geografi. Mens de fleste får 1 prosent i kjøpeutbytte, får andre opptil 4 prosent.

RABATT MED KJØPEUTBYTTE? Både Trumf og Coop har kjøpeutbytte i sine fordelsklubber - men mens Trumf gir flatt 1 prosent uansett hvor du bor og handler, varierer Coops kjøpeutbytte med hvilket samvirkelag du er medlem i og hvor du handler. Forskjellene i Coop er store: De varierer fra 4 til 1 prosent. Illustrasjonsfoto: NTB/Shutterstock
RABATT MED KJØPEUTBYTTE? Både Trumf og Coop har kjøpeutbytte i sine fordelsklubber - men mens Trumf gir flatt 1 prosent uansett hvor du bor og handler, varierer Coops kjøpeutbytte med hvilket samvirkelag du er medlem i og hvor du handler. Forskjellene i Coop er store: De varierer fra 4 til 1 prosent. Illustrasjonsfoto: NTB/Shutterstock Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Det er tilnærmet krig i dagligvarebransjen om dagen: I forkant av bransjens prisjustering 1. februar ble det spådd en prisøkning på 10 prosent hos alle butikkene. Men når dagen opprant, og media meldte om solide prishopp både hos Rema 1000 og Coop, overrasket Kiwi med å si at de ikke ville øke prisene nå. Det har resultert i at både Coop og Rema har snudd - og har gått ut og sagt at de setter prisene ned igjen. For i likhet med Kiwi, lover jo både Rema 1000 og Extra at de skal være billigst.

En ting er hvem som er billigst på kassalappen - men en annen ting er hvem som er billigst når rabatter og kjøpeutbytte i butikkenes fordelsprogram er regnet med - som du får svar på i denne artikkelen på Vi.no. Og med dyre tider som vi har nå, gjelder det å skjerpe vanene og makse matbutikkenes rabattordninger som best man kan.

Men selv om du er aldri så mye bevisst på handlevaner og å makse medlemsfordeler, er det noe du ikke kan gjøre så veldig mye med:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.