Gratis strikkeoppskrift fra Klompelompe:

Strikk sommerkofte til bestemor og mini

Her er plagget du ønsker deg til kjølige sommerkvelder!

MATCHENDE GENERASJONER: Denne kofta roper sommer med den fine blomsterborden rundt halsen, og er like fin over finkjolen som på tur. Oppskriften finnes fra størrelse 1 år til voksen XL, og du får den her - helt gratis! Foto: Hanne Andreassen Hjelmås/J.M. Stenersens forlag
MATCHENDE GENERASJONER: Denne kofta roper sommer med den fine blomsterborden rundt halsen, og er like fin over finkjolen som på tur. Oppskriften finnes fra størrelse 1 år til voksen XL, og du får den her - helt gratis! Foto: Hanne Andreassen Hjelmås/J.M. Stenersens forlag Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Ti bøker rett til topps på bestselgerlista - det er en liten sensasjon!

Alle som strikker er de siste årene blitt kjent med navnet Klompelompe. Bak det står duoen Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland, som har utgitt totalt elleve strikkebøker med et totalopplag på 458 000 bøker. Det gir et snittopplag på 41 636 eksemplarer per bok.

Den siste boka, «Turstrikk. Gode plagg til aktivt friluftsliv året rundt», er inspirert av friluftsåret 2020:

- Siden vi i år har brukt mer tid ute i naturen og har oppdaget nye steder, har vi også blitt inspirert til å lage turklær. Turklær til både toppturer, båtturer og turer i marka bak huset. For turer kan være så mye. Og turklær er for alle, skriver de i forordet til «Turstrikk».

- Vi har sett at interessen for både strikking og turmål har økt dette året. Ettersom vi har måttet bruke så mye tid hjemme uten å kunne være sosiale, har strikking vært et positivt innslag i hverdagen, noe å konsentrere seg om og å bruke hendene på. Det samme tenker vi om turlivet, som nærmest har blitt en terapiform for flere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer