Test

Test av leppestift og lipgloss med lang holdbarhet: Er de dyreste best?

Den er dyr, men når mannen din gjennom snart 20 år ser på deg på en helt annen måte når du har den på, virker 340 kroner som en god investering!

FOTO: Redaksjonen
FOTO: Redaksjonen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Dette sier eksperten:

Anne Kathrine Hansen fra Real PR er hudpleier med mange års erfaring i bransjen, og sier følgende om de såkalte kyssesikre leppestiftene:

- Leppestifter som sitter lenge inneholder ekstra pigment og mindre fuktighet. Disse oppleves ofte som litt tørre og sitter lenger enn de mer kremholdige variantene. Hvis du er ute etter en vannavstøtende leppestift bør den inneholde en form for voks, som frastøter seg vann. Noen oljer virker avstøtende på vann nettopp fordi vann og olje ikke automatisk blandes. Jo mer voksaktig og matt en olje er desto bedre sitter de, også når du bader, forklarer Hansen.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

måned
1 kr / 119 kr mnd
kvartal
83 kr/mnd
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer