Reise til Thailand

Thailand-reise nå? Dette bør du vite

Bjørn har vært der under hele pandemien: - Kommer du for nattelivet, blir du skuffet.

THAILAND-FERIE? Thailand åpner nå opp for turister fra Norge og mange andre land - men mest for reiser til de største turistdestinasjonene. Norske Bjørn Søreng bor i Thailand med familien og kan fortelle hva du kan forvente deg om du vil til Thailand nå. Foto: Privat
THAILAND-FERIE? Thailand åpner nå opp for turister fra Norge og mange andre land - men mest for reiser til de største turistdestinasjonene. Norske Bjørn Søreng bor i Thailand med familien og kan fortelle hva du kan forvente deg om du vil til Thailand nå. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

1. november åpnet Thailand grensene for innreise til et utvalg av reisemål, for reisende fra en mengde land - blant annet Norge.

I likhet med mange andre land i verden, har også Thailand operert med stengte grenser og streng innreisekontroll under pandemien.

Når landet nå har åpnet for mer turisme igjen, gjelder det for reiser til 17 provinser, som du kan se en oversikt over lenger nede i artikkelen. Dette er såkalte «blå turist-soner» i det myndighetene omtaler som «Sandbox»-programmet.

Og ja, alle de «typiske» turiststedene som nordmenn gjerne reiser til i Thailand, er på lista: Krabi, Phuket, Pattaya, Jomtien, Hua Hin og Bangkok.

Men hva kan du egentlig forvente deg, om du reiser til Thailand nå? Og hvordan har det vært der, under pandemien?

- Har merket mer i byene

Bjørn Søreng (60) er opprinnelig fra Trøndelag og har vært mer eller mindre fastboende i Thailand siden 2007.

Før det hadde han reist mye i landet i forbindelse med jobb, og da helsesituasjonen tilsa at han ville få det bedre med å flytte til et varmere strøk, ble det flytting til Thailand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.