Rita ble ny med Allers

Ti år yngre med riktig makeup

Fra gjenbruksdronning til rocka diva: Sjekk Ritas forvandling!

KLAR FOR FORANDRING: Rita gledet seg til en hel dag med klær, hår og sminke da hun møtte opp hos frisøren. Foto: Yvonne Wilhelmsen
KLAR FOR FORANDRING: Rita gledet seg til en hel dag med klær, hår og sminke da hun møtte opp hos frisøren. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Vi.no er både en nettavis og en Facebookgruppe for alle som er 50+ Er du en av oss? Følg oss her, og tips oss gjerne!

(Vi.no): – Jeg vil gjerne ha en stylist og bli kledd opp slik som dette hver morgen! utbrøt Rita Syvertsen (52) etter sin bli ny-dag med ekspert-team fra Allers. Det passet henne perfekt å bli kledd opp av andre, for selv er hun ikke så glad i å shoppe.

Les også: - Det er på høy tid vi elsker våre grå hår!

– Jeg arver en del klær fra døtrene mine og fra søsteren min. Det er ikke bare fordi jeg ikke er glad i handle, men fordi jeg er opptatt av gjenbruk, og det å være miljøbevisst. Hjemme har jeg for eksempel bare gjenbruksmøbler. Men jeg likte veldig godt de slengbuksene jeg har på meg nå, de tror jeg at jeg må ha.

Rita er egentlig blond, men det røde håret er veldig riktig til henne, og hun kler også veldig godt høstfarger.

– Jeg er ikke en spesielt anonym person, så jeg føler at det røde håret passer godt til min personlighet. Umiddelbart syntes jeg klippen var litt kjedelig, men den ble mye bedre etter at håret ble stylet og jeg fikk sideskill.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer