Trumf-advarsel: - Ikke fra oss

Trumf advarer mot sms-er og e-poster som forteller om utestående Trumf-bonus.

ADVARER: Trumf advarer om svindel på egne nettsider. Foto: Skjermdump
ADVARER: Trumf advarer om svindel på egne nettsider. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Få tilgang til våre aller beste artikler på Vi Pluss her, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

«Du har vunnet», «du har skatt til gode» eller «klikk her for å legge inn kredittkortinfo». Svindelmetodene er mange og etter hvert velkjente, og nå advarer også Trumf om det som er en pågående Trumf-svindel der det lokkes med utestående trumfbonus.

- VI får jevnlig henvendelser fra kunder som har mottatt mistenkelig e-post der Trumf angivelig er avsender, forteller Kine Søyland, kommunikasjonssjef i Norgesgruppen, til Vi.no.

På Trumfs egne nettsider står følgende advarsel:

«Vi opplever at det er gått ut en sms og e-post angående utestående Trumf-bonus på rundt 2000 kr. Dette er svindel og ikke sendt ut fra oss i Trumf selv om avsender er Trumf. Merk at vi aldri vil be deg oppgi personopplysninger, overføre penger eller logge inn med BankID via e-post eller SMS».

Ber aldri om persondata

- Foreløpig har vi ikke funnet noen måte å forhindre at slike e-poster sendes ut, så vi må heller jobbe preventivt ved å informere og advare kundene via trumf.no, sier Søyland, og legger til at de ikke er kjent med at noen faktisk er blitt svindlet som følge av disse e-postene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.