Vil markere 75-årsdagen med Playboy-comeback

Countrylegenden ser ikke bort fra at hun dukker opp på forsiden av magasinet som 75-åring.

STILL GOING STRONG: Dolly Parton er evig aktuell. Nå vurderer hun å markere sin egen 75-årsdag med å posere for Playboy. Foto: NTB
STILL GOING STRONG: Dolly Parton er evig aktuell. Nå vurderer hun å markere sin egen 75-årsdag med å posere for Playboy. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Countrydronning Dolly Parton (74) kan se tilbake på en imponerende musikalsk karriere, og holder fortsatt koken. Når 2020 er et tilbakelagt kapittel, går Parton inn i et nytt - hun fyller nemlig 75 år i slutten av januar.

Til tross for at hun kan sies å være godt opp i årene, er hun ungdommelig til sinns, og vil markere bursdagen på sitt vis.

Mener drakten fortsatt passer

Parton stilte nemlig opp som forsidepike i Playboy-magasinet i 1978, og leker med tanken om å gjenta meritten. Det avslører hun i BBC-podkasten «Scott Mills and Chris Stark», på spørsmål fra førstnevnte.

- Ja, det kan hende jeg gjør det, hvis det kan gjøres smakfullt, og de ønsker det, og vi kan gjøre et fint intervju på innsida. Så ja, vi har snakket om det, forteller hun.

Den gangen stilte hun i kaninører og glitrende tversoversløyfe, med en utringning av type dyp. Om det er samme drakt hun vil stille i nå gjenstår å se, men 74-åringen mener antrekket ville passet den dag i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.