Sex

1-2-3 sex!

Slik har du rask sex - som du vil tenke på lenge.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Forspillet er overvurdert og har liten eller ingen betydning for om kvinnen får orgasme eller ikke.Det viser en ny studie publisert i fagtidsskriftet Journal of Sexual Medicine. Det betyr imidlertid ikke at lange romantiske sexøkter bør droppes. De er fremdeles en viktig ingrediens i et godt sexliv. Men det er selvfølgelig også bra med litt krydder!Det er derfor kanskje på tide å børste støvet av kjappisen - selv om du er eldre enn 16 og har sørget for at det finnes kilometer mellom dine foreldre og soverommet ditt.
 • Få napp på 10 minutter
 • Handler om lyst

  Du har lyst på ham, men har verken ønske om eller tid til fullt opplegg med lys, musikk og kjærtegn – og det ender gjerne med at du dropper det hele.- Kjapp sex handler mer om lyst enn kjærlighet. Men det betyr ikke at du mangler respekt for eller ikke er glad i partneren din, skriver Pepper Schwartz, professor ved University of Washington, på YourTango.com. - Hvis du føler deg fornærmet fordi kjæresten din vil ha deg på denne måten – eller flau fordi du vil det – har du ikke forstått at rask sex er en form for intimitet det også.
 • Gå rett på sak
 • Innta plassene!

  Hun har intervjuet flere kvinner som mer eller mindre sier det samme: «Noen ganger ønsker jeg at han skal takle meg med en gang jeg kommer inn døra – jeg vil føle at han bare MÅ ha meg!»Hun får støtte av sexekspert William Fitzgerald.- Sex som gir inntrykk av å haste kan gi begges selvtillit en oppsving, fordi dere bare må ha hverandre, sier han til amerikanske Cosmopolitan. Her følger noen praktiske tips.
 • Slik tenner du ham
 • 6 raske råd

  1. Bruk glidemiddelEn kvinnes beste venn når hun har dårlig tid. Hvem trenger ”oppvarming” når man har glidemiddel?2. Behold klærne påDet skaper en følelse av spenning og gir sexlivet en ekstra piff. Bare dytt til side undertøyet og sett i gang.3. Ert hamSpill på det visuelle. Hun kan for eksempel ta på seg selv, mens han er under strengt forbud: Bare se, men ikke røre.4. Blokker synetBind foran øynene vil skjerpe de andre sansene – og kan være ekstremt opphissende.5. Gni for magiMens han for eksempel sitter og ser på TV, skrev over ham og gni deg inntil ham. Beveg deg fram og tilbake helt til dere ikke klarer mer.6. Innfør sex-kodeBli enige om en setning som signaliserer kjappistid. Som «Jeg vil ha deg – nå!» eller «Ta meg!».
 • Snakk dere til sengs
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer