Flørt

10 måter å avvise ham på

Han prøver å sjekke deg opp med de verste triksene i boka. Gi ham svar på tiltale.

10 måter å avvise ham på
Publisert
Sist oppdatert
Du har helt sikkert vært i en situasjon der du ikke klarer å riste av deg en intens flørt. Men det fins råd.

 • Flørt som en proff
 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • Avslør forføreren

 • Dårlige replikker

  Han har stått og stirret på deg en stund før han går mot deg med bestemte skritt.

  – Vil du ha en drink, eller vil du bare ha pengene?, sier han med et sleskt smil.

  Du ler og later som du langer ut etter ham, fordi du blir smigret over den usjarmerende oppmerksomheten, selv om du er dønn uinteressert. Dersom du tror den kameratslige tonen din og det fysiske framstøtet var et sjakktrekk, kan du belage deg på en lang og slitsom kveld med Mr. Slesk på slep.

  Takt, list og tone

  Det ultimate rådet er å vise det hvis du kjeder deg eller er uinteressert. Det ligger ikke til alles natur å oppføre seg kjølig og distansert, men dersom du sitter i en skruestikke - prøv å ikke virke overentusiastisk.

  Får du deg ikke til å avvise ham, få venninnen din til å komme deg til unnsetning. Sannsynligvis kjenner hun deg så godt at hun ser det når du er i knipe, men et hemmelig tegn kan være kjekt å ha i tilfelle.

  Det å mingle litt i stedet for å sitte på samme sted hele kvelden kan også være lurt. Da er det lettere å unnskylde seg og trekke seg tilbake eller gå videre. Det er dessuten lurt å holde seg sammen med de større grupperingene. Så snart han får deg på tomannshånd har han alt vunnet en liten seier.

  Svar på tiltale

  Som i alle sammenhenger, er det lov til å oppføre seg som folk. Men angripes du av en sjekker av verste sort som ikke tar et nei for et nei eller går ubehagelig rett på sak, da kan du godt gi ham svar på tiltale.

  1. Mannen som er dobbelt så gammel som deg er ofte selvgod og forbausende frampå. Han lirer gjerne av seg en god gammeldags replikk á la: Hvor har du vært hele mitt liv, gjerne servert sammen med øyne så store som tinntallerkner og en siklende tunge.

  Svar: I den første halvdelen av livet ditt var jeg ikke født. Autch!

  2. Hvis du møter blikket til noen uten å mene det, og han strener selvsikkert bort og spør: Jeg så at du sjekket meg ut, du er så klar, du?

  Svar: Unnskyld, jeg trodde du var kjekk, men jeg tok feil.

  3. Mannen som kommer bort og hilser på deg med en slibrig replikk og et ufokusert blikk er en av de lettere å avvise.

  Svar: Jeg liker måten du hilste på, nå - la meg se hvordan du tar farvel.

  4. Han tror han er Guds gave til kvinnen, og spør med dårlig fransk aksent: Voulez-vous coucher avec moi ce soir? (Vil du ha sex med meg i kveld?)

  Svar: Je voudrais bien, mais je n'ai rien a porter. (Ville gjerne det, men jeg har ikke noe å ha på meg.)

  5. Den slibrige mannen som kommer bort og spør hva du liker i sengen og forsikrer at han har det du trenger, er lite lystig å komme ut for.

  Svar: Se ned i skrittet hans, for deretter å se opp og si: Beklager, jeg ser ikke noe potensial her.

  6. Så sant han ikke er av den søte, klossete typen, men regelrett ubehagelig og ber om nummeret ditt til tross for at du har sagt at du ikke er interessert, gir deg lov til å være litt frekk.

  Svar: Du kan søke det opp på gule sider. Men jeg har ikke navnet ditt, følger han opp med. Det trenger du ikke, for det finner du også der, svarer du kjapt.

  7. Noen menn tror de leser deg som en åpen bok, og i den boken er de skråsikre på at det står sex. Kanskje har du møtt han som på en arrogant og ikke så rent lite ubehagelig måte sier: Kom igjen, jeg ser det på deg - du er her i samme ærend som meg.

  Svar: Ja, la oss sjekke noen damer.

  8. Han kaster ikke bort tiden, og alt under første dansen hvisker trollet inn i øret ditt: Vil du bli med hjem?

  Svar: Jeg vet ikke om det er plass til oss begge under en stein.

  9. Blir du stående ved bardisken sammen med en intens type som har blikket festet i utringningen din, dra nytte av venninnen din.

  Svar: Her er Gunnar, han er ute etter å få nye venner. Poff, der forsvant den magien og den lille intime boblen dere stod inne i sprakk.

  10. Er han fysisk og truende, ikke nøl med å si fra til noen i nærheten.

  Svar: HJELP!!!

  LES OGSÅ:
 • Slik skal en bra mann være
 • Slik vil han ha deg
 • Slik tenner du ham

 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • Ta testen: Hvor bra er forholdet ditt?
 • Ta testen: Hvilken sex-type er du?
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer