Sex

10 mest populære plasser å ha sex

Steder og stillinger for deg som vil gjøre det litt spennende.

1500 jenter har talt, de aller fleste setter pris på sex i dusjen eller i badekaret.  Foto: www.imagesource.com
1500 jenter har talt, de aller fleste setter pris på sex i dusjen eller i badekaret. Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


DIN FAVORITT ER...

Hvilket av følgende steder vil du helst ha sex?Mer enn 1500 amerikanske Cosmo-lesere har fortalt hvor de har hatt seg. Her er deres ti beste lokaliteter for seksuelt samkvem.

I dusjen eller badekaret
 
276 (32%)
I et basseng eller badestamp
 
152 (18%)
I skogen
 
117 (14%)
På kjøkkenbordet
 
107 (12%)
I en bil
 
98 (11%)
På vaskerommet
 
38 (4%)
I et telt
 
36 (4%)
I en park
 
21 (2%)
På soverommet til dine foreldre
 
11 (1%)
På ditt gamle barnerom
 
8 (1%)

1 - I dusjen eller badekaret: 82 %

Lyst til å prøve? Bygg opp spenningen ved å dekke kroppen med skum, og flørt i det varme vannet før dere går til akten. Ha to varme og myke håndklær klare - eller ett stort et som dere kan kveile dere inn i for å bevare den deilige etter-sex-rusen.

2 - I en bil: 80 %

Lyst til å prøve? Folk tror ofte at det er baksetet som egner seg best for bilsex, men der er det ikke mye plass til bena. Still heller tilbake passasjersetet, og prøv en variant der jenta er på toppen.

3 - På ditt gamle barnerom: 65 %

Lyst til å prøve? Hvis foreldrene dine er i naborommet, kan dere prøve å holde lydnivået nede ved å bruke en sex-stilling som fortsatt er ultra-tilfredstillende, men som ikke løsner sengeplankene. Cosmopolitan anbefaler Soft Rock eller Wow-Him Powwow, der du forsiktig gynger istedet for å støte hardt.

4. I et basseng eller badestamp: 54 %

Lyst til å prøve? Ironisk nok kan sex i det våte element tørke ut de naturlige kroppsvæskene. Bruk et silikonbasert glidemiddel (vannfast) og prøv stillingene i Cosmopolitans Aqua Kama Sutra, som Tawdry Tube.

5. I skogen: 49 %

Lyst til å prøve? Den største risikoen ved å ha sex i skogen er insekter og småkryp. Spray deg selv med insektsmiddel på forhånd for å holde plagåndene unna... Bare ikke på nakken, puppene, eller andre steder partneren din kan plassere leppene sine.

6. På kjøkkenbordet: 48 %

Lyst til å prøve? Stekespaden er ikke bare til å snu koteletter med. Med et lite smekk eller to, blir dette krumspringet enda mer lekent.

7. I en park: 42 %

Lyst til å prøve? Her får du kjøre din egen greie. Bare husk å være høflig, og å skjule alle spor.


8. I et telt: 37 %


Lyst til å prøve? Siden teltduken kan henge og slenge, og profilen din kan komme til syne på teltveggen, anbefaler Cosmopolitan at du holder deg til enkle stillinger. Cosmopolitan anbefaler Saucy Spoons.

9. På soverommet til dine foreldre: 34 %

Lyst til å prøve? Snakk med typen din på forhånd slik at han ikke kaller deg ting som "veslejenta mi" under akten. Det kan fort bli kleint i denne settingen.

10. På vaskerommet: 29 %

Lyst til å prøve? Cosmopolitan anbefaler deg å velge vaskemaskinen, og ikke tørketrommelen. Når sentrifugeprogrammet begynner, kan dere slippe tøylene og la det stå til.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer