Kysse

10 tegn på at han er den rette

Slik vet du at du har skutt gullfuglen.

<strong>Er han drømmemannen? Foto:</strong> colourbox.com
Er han drømmemannen? Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Man må ofte kysse mange frosker før man finner en prins, og kanskje er det altfor mange fisker i havet. Da kan det være praktisk å vite hvilke signaler man skal se etter for å finne ut av om han er kjærestemateriale – eller kanskje til og med den rette. For å hjelpe deg har nettsiden All Women Stalk satt opp en liste med ti tegn på at han er verdt å samle på. Har du funnet drømmemannen?

Les også: - Kvinner, senk kravene


10. Han husker de små tingene

Han husker og legger merke til småting – fra hvordan du liker kaffen til små og store ting du ønsker deg – fordi han faktisk hører etter når du snakker. Og ikke nok med det – han forsøker også å finne måter å oppfylle ønskene dine på.

Les også: 34 datetips


9. Han forteller deg hvorfor han ikke aksepterer utroskap

Når dere hare dype samtaler om kjærlighet og forhold, sier han mye du liker å høre. Men det er når han snakker om trofasthet at du virkelig begynner å forstå at du har gjort et kupp. Han omtaler tredjeparter som forsøker å komme i veien for forholdet som parasitter, og han snakker i ett om hvor utilgivelig utroskap er. Han gjør det helt klart at utroskap er uakseptabelt, noe som får deg til å slappe helt av.

Les også: Har menn følelser?


8. Han er hjemmekjær

Han er sterkt knyttet til familien sin, og setter stor pris på moren sin – på en sunn måte. I helgene foretrekker han gjerne å tilbringe tid sammen med familien foran å feste vilt med kompisene sine. Dette vitner om hva han ser i sin egen framtid. En mann som er glad i familien sin kommer til å ville starte sin egen familie – og det finnes ingenting som er mer sexy enn en familiemann.

Les også: Så streng er Obama hjemme


7. Han får deg til å le

Det er en helt vanlig kveld og dere sitter og ser på TV i stua. Plutselig kommer han med en kommentar om det dere ser på som er så morsom at du holder på å få vinen i vrangstrupen. Så når du er deppa eller den store lidenskapen begynner å falme, er dette mannen du vil ha ved din side – han som kan få deg til å le hver eneste dag, livet ut.

Les også: Et latterlig enkelt triks


6. Han slipper alt han har i hendene når du trenger ham

Hvis han står på toppen av et fjell, klar til å sette utfor med paraglideren, og du ringer gråtende og forteller at hunden din akkurat døde – ja, da kaster han seg i bilen og er hos deg så fort han kan. Han er din klippe, ditt sikkerhetsnett og den du kan stole på når det virkelig gjelder. Når han er den du alltid vender deg til, vet du at du har gjort det godt i ditt valg av mann.

Les også: Slik vet du at han er seriøs


5. Han gir deg orgasmer – i serier

Du har vært sammen med noen gutter, og noen av dem gjorde suksess, mens andre ikke gjorde det – men med denne fyren er det fulltreffer hver gang. Han er oppmerksom, tar seg god tid og får deg til å føle deg som den mest sexy kvinnen på jord når dere elsker. Dere er som en hånd og en hanske som passer perfekt sammen, og når dere har sex er det alltid noe nytt. Og mens noen netter er deilig varsomme, er andre røffe og dyriske.

Les også: Dette tenner ham mest


4. Han er sterk og beskyttende

Uansett hva det gjelder kommer han aldri til å krype inn i et hjørne og vente på at det skal gå over. Han beskytter deg som en gentleman og setter deg først hver eneste gang. Uansett om det gjelder en fyr som sjikanerer deg på en bar eller om det er en sterk vind som forsøker å kaste deg i bakken, viser denne mannen at han alltid passer på deg.

Les også: 10 fakta om mannen


3. Han er ærlig – selv om det gjør vondt

De fleste menn forteller deg at de er ærlige, men når det kommer til stykket, forteller de deg egentlig bare det du vil høre, slik at de slipper bråk. Den virkelig ærlige fyren er han som forteller deg sannheten selv når det gjør vondt. Han bekrefter at du har lagt på deg hvis du spør, og han er ærlig om at han synes at andre kvinner er tiltrekkende. Hensikten hans er aldri å såre deg, men å hjelpe deg til å forstå at sannheten ikke alltid er fantastisk, men likevel nødvendig.

Les også: - Det er faktisk ikke kjærlighet!


2. Han fortrekker å være sammen med deg

Hvis han har valget mellom å være sammen med kompisene sine, familien sin, deg – eller til og med å være alene – velger han alltid deg. Han forguder deg ikke bare som kjæreste, men setter også stor pris på deg som venn – en han kan stole på og være seg selv sammen med. Han stoler fullt og helt på deg, og nyter virkelig ditt selskap.

Les også: Er han den rette?


1. Han er alltid på din side

Du kunne ha påstått at jorda er flat og diskutert det med alle du kjenner, men selv om han vet at du tar feil tar han aldri noen andres parti i full offentlighet. Når dere er ute sammen, får han deg aldri til å føle deg alene eller dum. Men – han lar deg få vite om han er uenig med deg når dere er alene (som sagt, han er ærlig).

Les også: Vil forholdet ditt vare?

Så – er han verdt å samle på?

Her er i hvert fall typene du ikke bør treffe igjen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer