Sex

10 ting som tenner kvinner

Hvorfor er enkelte av oss aldri for slitne for sex? 10 kvinner avslører sine hemmelige triks.

10 ting som tenner kvinner
Publisert
Sist oppdatert
Noen kvinner skryter uhemmet av sin tilsynelatende ustoppelige seksuelle appetitt. 10 amerikanske kvinner gir deg her sine mest seksuelle ideer og sex – og samlivseksperter gir deg gode råd med på veien.
 • Dump singellivet
 • Lær å kysse med stil
 • Den ultimate flørteguiden
 • Finn gnisten i helgen
 • 1. Skru på sexlysten din selv

  Sensuelle kvinner med en stor appetitt på sex venter ikke til anledningen byr seg, men setter seg selv i modus ved å ta fantasien til hjelp. - Jeg pleier å fantasere om at jeg er naken og at en rekke mannsøyne brenner på kroppen min, sier «Cassie» (29) til den amerikanske utgaven av Cosmpolitian. Sexterapeut og radiovertinne Susan Block forteller at det er noe i det å forestille seg. Spray for eksempel din kjæres parfyme på kroppen din, tyll deg inn i ateng og silke eller spis en saftig frukt. - Ta deg tid til å smake, lukte, lytte og se – det kan kickstarte sexlysten din, sier hun.

  2. Ikke vær så selvhøytidelig

  En lystens diva bryr seg ikke om cellulitter eller om hun trenger lang tid på seg for å få orgasme. I stedet ser hun på lystene sine med glede og sexlivet som et hav av spennende muligheter. - Min ektemann har alltid vært takknemelig for at jeg har et så bra solo-sexliv. Det har gitt meg muligheten til å finne ut hvor jeg er ekstra følsom og har gitt meg lærdom om hvordan jeg oppnår flere orgasmer, sier «Kerry» (27) til Cosmopolitan.
 • Sexleketøyenes 10 på topp
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det er viktig å kunne ta kontroll over sin egen orgasmiske skjebne, skal vi tro Susan Block. - Når noen ikke finner G-punktet mitt, guider jeg dem, sier «Christi» (32).

  3. Vis at du har selvtillit

  - Jeg stripper gjerne før vi har sex, sier «Rebecca» (29). Hun understreker hvor viktig det er å opptre med selvtillit i senga.Når du hører dette tenker du kanskje at Rebecca har en rumpe som Jennifer Lopez, men hun beskriver sin bakdel som «det flate landskapet». - For lenge siden lærte jeg at menn blir mer tent av en kvinne som er trygg på sin egen seksualitet enn en som har filmstjernekropp, sier hun.

  4. Vis hva som tenner deg

  Seksuelle kvinner vet at menn elsker å tilfredsstille. Men selv den mest erfarne mann kan ikke tyde lydene du ikke lager. - Jeg forteller partnerne mine hva de skal gjøre. I tillegg stønner jeg for å oppmuntre ham. Det viser hvordan jeg liker det de gjør, skriver «Eliza» (29). Hvis du ikke føler deg komfortabel med høye stønn og å buse ut med alt, så gi ham i hvrt fall ros når han gjør noe som tenner deg. Gi ham komplimenter når han gjør noe bra etterfulgt av forslag på hvordan du liker det i stedet for å kritisere. - Jeg elsker det når du tar på puppene mine på denne måten, det hadde tent meg om du la hånden i skrittet mitt også ...E-post kan også være en bra måte å uttrykke dine seksuelle behov på. - Mannen min er vanligvis av den raske typen, men en kveld sendte jeg ham en e-post der jeg sa at jeg fantasert om at han på en øm måte drev meg fram til en orgasme. Dette endte med at han likte det så godt at vi nå gjør det saktere hver gang, sier «Marion» (24).

  5. Orgasme - fordi du fortjener det

  Kvinner som har en umettelig appetitt på sex ser ikke på orgasmen som en bonus. Det er deres rett å komme, som han kommer.
 • Den store orgasmeguiden
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • 50 feil menn gjør i senga
 • - Menn ser ikke på det som sex med mindre de får orgasme, så hvorfor skal jeg godta et nesten, men ikke helt?, påpeker «Maria» (27). Professor og forfatter av boken Women Who Love Sex, Gina Ogden, bekrefter sannheten i dette. - Jeg skulle ønske at alle kvinner skrev «Jeg fortjener sex» i pannen sin. Hun forteller at seksuell lyst i stor grad er opp til den enkelte. - Hvis du ikke forventer å hoppe i taket av opphisselse, gjør du det heller ikke, sier hun. Det er med andre ord bare å forsyne seg av orgasmene, som om de lå på sølvfat på den fineste buffet.

  6. Finn din sex-signatur

  De fleste kvinner går rett på sak når de skal tilfredsstille mannen.- Jeg liker å oppdage andre erotiske punkter, som for eksempel det kjøttfulle området mellom tommel og pekefinger. De fleste gutter er ikke klar over det en gang, sier «Mary» (26).Signaturen trenger ikke være en spesiell sexteknikk, men kan være en måte å tøye de erotiske grensene på.

  7. Prøv ut noe nytt sammen

  - Akkurat når jeg tror jeg har funnet den beste oralsex-teknikken, oppdager jeg en ny ting sammen med min neste partner, sier «Christina» (25). Sexterapeut Susan Block bekrefter at det er viktig å lære sin partner å kjenne. - Menn liker at kvinner utforsker sine seksuellle fantasier. Å ta deg tid til å eksperimentere med nye stillinger osv vil ikke bare gjøre ham kåt, men også øke din egen oppfatning av hva som er sexy, skal vi tro terapeuten.

  8. La aldri sex bli rutine

  Lystne kvinner er ikke redde for å dra på små oppdagelsesreiser for å tøye sine seksuelle grenser og oppleve nye ting. - Samboeren og jeg fant en kveld ut at vi begge ble tent av å se på mykporno. Nå leier vi ertotiske filmer for å piffe opp sexlivet, sier «Sadie».
 • Derfor vil ikke hun ha sex
 • Derfor vil ikke han ha sex
 • Derfor bør du ha sex i kveld
 • Ikke vent til fredag
 • 6 uker til bedre sex
 • Orgasmens ABC
 • Den store sexguiden
 • Det trenger ikke være snakk om timer med med seksuelle krumspring. En kjapp en i dusjen kan også være oppfriskende. - Prøv å finne på noe enda dristigere enn dere gjorde i forrige uke, råder terapeut Susan Block.

  9. Jeg er lidenskapelig 24/7

  Seksuell aktivitet egner seg døgnet rundt. - Jeg pleier å stå opp tidligere enn jeg må for å ta et luksuriøst bad i stedet for den raske dusjen. Eller jeg kler meg i ekstra fint undertøy, sier «Dina» (33). Kvinner som er glad i sex skiller nemlig ikke sexlivet sitt fra resten av livet. - Gode elskere sørger for å tilføre litt lyst til alt de gjør, så de føler seg sensuelle dagen lang, sier Susan Crain Bakos, forfatter av Sexational Secrets.

  10. Prioriter sex

  Kvinner som aldri kan få nok av sex kommer aldri med de samme «dårlige unnskyldningene som mensen (for andre gang denne måeden ...), at du er sliten eller føler deg feit.- Når jeg kommer hjem etter en lang dag, er sex det siste jeg tenker på, men i stedet for å avvise kjæresten min gir jeg meg tid til å komme i stemning ved å å kysse ham. Selv om sexen ikke blir den mest spektakulære, så styrker det båndet mellom oss at vi tilfredsstiller hverandre, sier «Amie» (27). Husk også at sex kan være en god kur mot både kramper, hodepine, stress og depresjoner. - Så fort du setter sex på timeplanen, blir det lettere og lettere å komme i sexmodus, forklarer Susan Crain Bakos. Det er lettere å skrur å bryteren hvis du ikke lar den være avskrudd så lenge, skal vi tro forfatteren. - Så selv om du ikke føler deg sesielt tent, så gjør du deg selv en tjeneste hvis du prøver å bli det, konkluderer hun. LES OGSÅ:
 • Grønn på sjekker'n?
 • Få fart på forholdet
 • Glem det han sa
 • Kvinner er kvinner verst
 • Kvinners 10 verste egenskaper
 • 31 måter å finne ham på
 • Januardater for fattigluser
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer