Tips

10 tips for et sexy soverom

Hodepine i kveld igjen? Ikke i dette rommet.

Gjør soverommet til en frisone hvor de eneste forstyrrende elementene er dere. Foto: All Over PressAll Over Press
Gjør soverommet til en frisone hvor de eneste forstyrrende elementene er dere. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvordan forvandler man et helt alminnelig soverom til et ekte kjærlighetsrede? Her er ti tips, skriver Ivillage.com.
 • - Innfør sexhelg!
 • Få lyst på lyst
 • 15 forspillfavoritter
 • 1. Ekstra puter

  Jo flere, jo bedre. Prøv ulike teksturer og tekstiler for sensuelle overraskelser når det er for mørkt til at dere ser.

  2. Skap en frisone

  La soverommet være en frisone for forstyrrende elementer som fjernsyn, data og mobiltelefoner. Det får dere til å fokusere på hverandre i stedet.

  3. Rett belysning

  Levende lys setter gjerne stemningen, men kan også virke søvndyssende. Dersom dere er så heldige å ha lamper som kan dimmes, bruk dem for alt de er verdt og skap spennende skygger og fargespill med enkle tips.

  4. Myke lakner

  Kjøp de beste laknene du har råd til. Dropp fantasien om silkelakner, de er da virkelig ikke noe særlig å sove på? Flanell derimot..

  5. Sett på musikk

  Musikk er en stemningsskaper du ikke kommer utenom. Tenk sensuelle rytmer som får det til å dunke litt i underlivet eller sett på sangene «deres».

  6. Syn for øyet

  Glem østers, stimuler synssansen i stedet. Tenk sexy farger, mønstre og motiver. Det er ikke noe særlig å stirre på en kald hvit vegg, trikset er å ha noen blikkfang i rommet dere kan hvile øynene på når blikket vandrer.

  7. Forsterk effekten

  Speil på soverommet er sexy, men nei: dere trenger ikke å henge det i taket eller ha speilfronter på garderobeskapet foran sengen dersom dere synes det kan bli litt voldsomt. Men bare det å ha et speil stående på et bord med masse starinlys foran kan skape en sexy atmosfære, eller dere kan feste små sminkespeil rundt omkring i rommet som kan gi dere små overraskelser under hyrdestundene.

  8. Tropisk touch

  Noen tropiske innslag som planter, blomster og mat kan gi soverommet en sexy piff, men vokt deg vel for å overdrive, med mindre du har en fantasi om at Indiana Jones skal hugge seg vei gjennom jungelen og erobre deg.

  9. Litt bevegelse

  Prøv å innlemme litt bevegelse på soverommet. Tenk tynne flagrende gardiner, en løs nattkjole og en vifte og soverommet. Det gjør mer enn du tror.

  10. Fjern sexdreperne

  Det er enkelte ting som bare ikke hører hjemme på et soverom: bilder av foreldre, ekskjærester, regninger, tv-apparatet, kjæledyr, skittentøyskurver, sure sokker - og hemninger. Les også hvordan du setter stemningen her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer