Reese Witherspoon

11 måter å sjarmere ham på

Noen kvinner har det, andre ikke. Men sjarm kan læres, så les og bli et sjarmtroll.

Demi Moore sjarmerte sin mye yngre ektemann Ashton Kutcher i senk ved å være seg selv. Foto: All Over Press
Demi Moore sjarmerte sin mye yngre ektemann Ashton Kutcher i senk ved å være seg selv. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatertSjarm og tiltrekningskraft handler om å velge å være ordinær eller ekstraordinær. Hva velger du?

 • Digg deg selv

 • 1. Vær hemmelighetsfull

  Frøken ordinær: Hun henger i baren og snakker i vei om hvem som dater hvem i kjendisverdenen, og legger ut om alle de spennende reisemålene hun har besøkt. Dessverre får dette hennes kjæreste til å synes hun er like kjedelig som en potteplante.

  Frøken ekstraordinær: Sørstatsskjønnheter som Oscar-vinner Reese Witherspoon vet at å tilføre litt mystikk er mye mer effektfullt. Hun er den som står i baren med et skjelmsk smil i rene Mona Lisa-stil, mens vi andre legger hele livshistorien vår på bordet, uten hell.

  2. Ha litt selvrespekt

  Frøken ordinær: Hun jobber livet av seg for å få naboen til å legge merke til henne og firer på kravene for å få forholdet til å vare. I alle situasjoner er hun en ja-jente som vil tilfredsstille andre, koste hva det koste vil.

  Frøken ekstraordinær: Selvsikre kvinner som Jennifer Lopez vet at det å være snill er sexy, men å la andre trampe på seg er bare patetisk. Folk respekterer dem som setter grenser og vet hva de er verdt.

  3. Ikke vær en sladrekjerring

  Frøken ordinær: Hun snakker om Brad Pitt og Angelina Jolie som om hun kjenner dem og vet hvem som danset tettest på julebordet.

  Frøken ekstraordinær: Sofistikere damer som Scarlett Johansson vet at det kun er kjedelige mennesker som sladrer. Livet hennes er alt for interessant til at hun gidder å sitte på sidelinjen og gi kommentarer om andres liv. Hun vet også at menn finner sladrekjerringer utrygge og ikke til å stole på, og det er fordi de ikke er det heller.

  4. Løsne grepet litt

  Frøken ordinær: Hun følger alltid reglene, om det så er i klasserommet eller på soverommet. Hun ville for eksempel ikke drømme om å bruke rosa neglelakk bortsett fra i sommermånedene.

  Frøken ekstraordinær: Hvis det å være strikt og «satt» var sexy, ville sykesøster Ratchet fra filmen Gjøekredet erstattet plakatene av supermodell Gisele Bündchen på gutterommene. Kvinner som Jennifer Aniston har innsett dette. Å ha manerer er en ting, men dersom du alltid må gjøre ditt og datt før du kan gi deg hen til ham, da er det fare for at han vil finne deg kjedelig i lengden.

  5. Bruk sunn fornuft

  Frøken ordinær: Hun skriver som en rasende på tastaturet mens hun roper ut ordre til kollegene samtidig. Hun er også fæl til å avbryte andre.

  Frøken ekstraordinær: Kvinner som Angelina Jolie vet at mennesker trenger å føle seg elsket og respektert og gir dem derfor alltid full oppmerksomhet. Hun passer på å ha øyekontakt, tar på, klemmer og lytter mer enn hun prater.

  6. Ikke vær en klegg

  Frøken ordinær: Hun friker ut når kjæresten ikke vil akkurat det samme som henne døgnet rundt, lager en scene når en kollegene ikke inviterer henne til lunsj og sverger på at hennes beste venn er ute etter henne.

  Frøken ekstraordinær: Enhver kvinne har sine svake sider, men selvsikre kvinner som Kelly Ripa lar ikke disse hindre dem i å oppnå sunne forhold. Det er på tide med litt selvransakelse. I begynnelsen vil folk rundt antagelig hjelpe, men etter hvert går de lei av det. Menn ønsker seg partnere som kan stå på egne bein og blir fort slitne av å fylle rollen som motivator hver eneste dag.

  7. Dropp dramadronning-nykkene

  Frøken ordinær: Hun lager en scene på puben, dukker opp i leiligheten din midt på natten fordi hun «trenger å prate» og har et emosjonelt sammenbrudd hver tirsdag.

  Frøken ekstraordinær: Drama fungerer på film, men ikke i det virkelige liv. Sofistikerte kvinner som Demi Moore derimot verdsetter ryktet sitt og slipper utbruddene bak lukkede dører, og kun når det er nødvendig.

  8. Ha litt selvironi

  Frøken ordinær: Hun tar livet alvorlig og synes alle andre skulle gjøre det samme. Dessverre er kollegene og vennene lei av å gå på tå hev for hennes skyld.

  Frøken ekstraordinær: Opp med hodet. En kvinne med humor, som Jenny McGarthy, er ikke bare attraktiv, men oppførselen taler også til hennes fordel. Latter får folk rundt deg til å slappe av, og gjør deg mer attraktiv, både blant venner og det motsatte kjønn.

  9. Lær å se andre

  Frøken ordinær: Jobben gjør henne deprimert, moren går henne på nervene og hun får alltid posten sin sendt til feil adresse. Denne jenta er så opphengt i sine egne problemer at hun glemmer å spørre om andres.

  Frøken ekstraordinær: Å leke «alt handler om meg»-leken er snarveien til å ende opp alene. En omtenksom kvinner som Jada Pinkett, derimot, overrasker sin mann, Will Smith, med blomster, ringer venninnene for å høre hvordan de har det eller stikker innom søsteren for å høre hvordan jobbintervjuet gikk.

  10. Gjør maks ut av det du har

  Frøken ordinær: Hun snakker høyt og ofte om sine korte legger, tykke lår eller hvor gjerne hun skulle lignet på supermodell Heidi Klum.

  Frøken ekstrordinær: Selvsikre kvinner som Kate Winslet vet at menn ikke går etter én kvinnetype. I stedet gjør hun maks ut av sine beste sider og snur «lyter» til særtrekk. Et eksempel er Jennifer Lopez' rumpe, som er blitt symbolet på kvinnelighet og Barbra Streisand har mer enn en gang fått skryt av plastikkirurger for å ha beholdt sin karakteristiske nese. Disse kvinnene kaster ikke bort tid på å kopiere alle andres stil, men vet at de er unike og blir likt for akkurat den de er.

  11. Ikke lek dum

  Frøken ordinær: Alle har vi vel møtt hunsom tror at flørting handler om å leke dum. Hun som sier «ynnskyld», i stedet for »unnskyld» (fordi det er så søtt!) eller «glemmer» å nevne sin mastergradsutdanning for å få ham til å føle seg smart.

  Frøken ekstraordinær: Kom over ungdomsskole-mentaliteten. I den voksne verden er det in å være smart, og ut å late som noe annet. Lær av oppegående kvinner som Claire Danes og ikke virk dummere enn du er. Typer som ikke takler det, er ikke noe for deg uansett.

  LES OGSÅ:
 • Stirr ham i seng

 • Dump singellivet på 30 dager
 • Den ultimate flørteguiden
 • Grønn på sjekker'n?
 • Grønn i senga
 • Datingens fire bud

 • Slik får du draget i andre runde

 • Trikset til Reese Witherspoon er å være hemmelighetsfull. Foto: All Over Press
  Trikset til Reese Witherspoon er å være hemmelighetsfull. Foto: All Over Press Vis mer
  Vordende tvillingmamma Jennifer Lopez er verdensberømt for sin runde rumpe, og stolt av det. Foto: All Over Press
  Vordende tvillingmamma Jennifer Lopez er verdensberømt for sin runde rumpe, og stolt av det. Foto: All Over Press Vis mer
  Scarlett Johansson er den mystiske som ikke snakker menn i senk. Foto: All Over Press
  Scarlett Johansson er den mystiske som ikke snakker menn i senk. Foto: All Over Press Vis mer
  Angelina Jolie-trikset er å gi den du snakker med 100 prosent oppmerksomhet, med både kroppsspråk, berøring og blikk. Foto: All Over Press
  Angelina Jolie-trikset er å gi den du snakker med 100 prosent oppmerksomhet, med både kroppsspråk, berøring og blikk. Foto: All Over Press Vis mer
  Jenny McCarthy spiller på humor, og er ikke redd for å være uhøytidelig. Foto: All Over Press
  Jenny McCarthy spiller på humor, og er ikke redd for å være uhøytidelig. Foto: All Over Press Vis mer
  Kate Winslet ble ansett som «tykk» i Hollywood, men har bevist at kvalitet også kan ha kurver. Foto: All Over Press
  Kate Winslet ble ansett som «tykk» i Hollywood, men har bevist at kvalitet også kan ha kurver. Foto: All Over Press Vis mer
  Er du smart, vis det. Det er mottoet til Claire Danes. Foto: All Over Press
  Er du smart, vis det. Det er mottoet til Claire Danes. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer