Helse & Livsstil

11 ting han aldri vil innrømme

Her er mannens mørke sider.

Publisert
Sist oppdatert
Det er ting han ikke vil innrømme for deg om han så fikk kniven på strupen. Ikke fordi han ønsker å lyve, men fordi han vil gjøre livet - ja, enklere. I alle fall om man skal tro den amerikanske samlivsrådgiveren Glenn Good og den amerikanske samlivsskribenten Ty Wenger.
 • Dette bør du vite om ham
 • Ta testen: Hva slags type mann er han?
 • De har imidlertid bestemt seg for å legge kortene på bordet, og har laget denne listen hvor de avslører mannebløffene en gang for alle. Hvor ille de er får du selv avgjøre.

  1. Han blir tent på andre ti ganger om dagen

  Men det betyr ikke at han ønsker å forlate deg. Hvis det eldste spørsmålet i historien er «Hva er det til middag?» er det nest eldste «Kikket du på henne?» Og svaret er, ja det gjorde han. Han klarer ikke å la være, og han klarer heller ikke å gi en spiselig forklaring på hvorfor det er slik. Pene damer virker som en magnet på blikket hans. Imidlertid kan du føle deg nokså trygg på at blikket er alt han vil anvende når det gjelder disse damene.

  2. Han spiller golf for å komme bort fra deg

  Enten det er golfbanen eller fiskevannet han oppsøker er det ikke sikkert at det er sporten i seg selv han finner så interessant. Mange ganger er disse aktivitetene påskudd for å komme seg bort fra hjemmet og deg, han ønsker rett og slett en liten pustepause. Det er ingen grunn til at du skal føle deg avvist. Du har dine små pustehull i hverdagen, har du ikke?

  3. Forpliktelser skremmer ham

  Han er glad i deg, og synes du er fantastisk. Mesteparten av tiden blir han henrykt over tanken på å tilbringe livet sitt med deg. Likevel blir han noen ganger panikkslagen ved tanken på hvor mange kvinner han dermed går glipp av å ha sex med. Det tar gjerne noen år før denne tanken slipper taket – om det noen gang skjer.
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • 4. Han føler seg viktig når han tjener penger

  I dagens samfunn er det ofte slik at kvinnen tjener like mye, eller mer enn mannen. Det er en utvikling som klart ønskes velkommen. Imidlertid har menn et mer enn velutviklet konkurranseinstinkt, og mange kan finne det vanskelig å svelge at konas lønning topper deres. Det handler ikke nødvendigvis om at kona er kvinne, men at noen overhodet gjør det bedre enn dem.

  5. Han liker å fikse ting i huset

  Det vil si, han liker å fikse alt som innebærer teknisk kompetanse, bruk av bråkete verktøy eller rå muskelkraft. For ham er det stor forskjell på bære ut søpla og å reparere vaskemaskinen. Når det drøyer før han får det gjort, er det fordi han liker å tenke over og planlegge oppgaven trinn for trinn, skaffe seg oversikt over hvilke redskaper han skal benytte seg av og finne riktig tidspunkt for begivenheten. I tillegg liker han også tanken på at dersom han personlig ikke fikser vaskemaskinen, vil den forbli i ustand. Han liker at du er avhengig av ham.

  6. Han liker at du viser moderlig omsorg for ham

  Men han er livredd for at du skal bli som moren din.

  7. Han blir mer og mer glad i deg

  Jo da, han ser kanskje voksen ut, men risikoen er stor for at han langt fra føler seg slik, eller at han faktisk er det. Derfor kan det ta ham mange, mange år før han lærer seg å virkelig sette pris på alle de tingene du gjør, utover å gi ham sex. Forhåpentlig skjer det før du går lei av å ikke føle deg ordentlig verdsatt.

  8. Han forstår faktisk ikke hva du sier

  I løpet av dagen tenker du kanskje gjennom dype og komplekse saker som angår forholdet deres. Og når kvelden kommer vil du sette deg ned sammen med ham for å diskutere disse med ham. Under diskusjonen opplever du at han nikker til det du sier, gir uttrykk for at han er enig og lover å gjøre sitt for at ting skal bli bedre. Og det ønsker han faktisk, om han bare kunne begripe hva i huleste du snakker om. Han bryr seg om deg og om forholdet. Bare vær klar over at det området i hjernen du bruker til å behandle kompliserte relasjonsspørsmål, er det samme han bruker til å lagre sportsfakta.

  9. Han er livredd når du kjører bil

  Har du lyst til å forvandle din store, sterke tøffing til en panikkslagen angstklump, er det bare å be om å få bilnøklene. Han vil aldri gi muntlig uttrykk for sin redsel, men faktum er at den eneste sjåføren han virkelig føler seg trygg med er seg selv.

  10. Han ønsker han var 25 år igjen

  Han innser at han ikke får tilbake ansvarsløsheten og frihetsfølelsen han opplevde da han var 25. Han innser at han ikke kan henge på bar med kompiser hele natta, la være å ta oppvasken på to måneder, dra på spontantur med danskebåten eller forfølge drømmen om å bli rockestjerne. Imidlertid betyr ikke det at han noen ganger ikke klarer å la være å ta på seg den slitte skinnjakka fra glansdagene og blaste gamle Springsteen-låter på stereoanlegget så nabofruene hopper i stolene sine.

  11. Gi ham litt spillerom og han gir deg hele livet

  Om du iblant klarer å la ham få gjøre noen av de tingene han gjorde da han var 25 - å la ham fortsatt få smake litt av den barnslige frihetsfølelsen han hadde, da har du ham. For alltid. Om du vil.Kilde: RedbookLES OGSÅ:
 • Slik skal en bra mann være
 • Dette er hans drømmedame
 • Perfekte par finnes ikke
 • Lær deg å elske ham
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • 50 feil menn gjør i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer