Kk Reiser

14 drømmereiser du vil elske

Dubai, New York, Marokko...Nå kan du bli med KK på treningstur!

BLI MED PÅ TUR: KK lanserer nå KK Reiser - 14 spennende treningsturer til fantastiske steder - som du kan være med på! Foto: EpicStockMedia - Fotolia
BLI MED PÅ TUR: KK lanserer nå KK Reiser - 14 spennende treningsturer til fantastiske steder - som du kan være med på! Foto: EpicStockMedia - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Snikstarte sommerferien i New York, eller bestige en fjelltopp i Nepal?

Bli med verden rundt når KK skal ut på tidenes drømmeturer!

Fredag 9. januar lanserer vi KK Reiser der vi tar med oss leserne på uforglemmelige opplevelser verden rundt.

Løping blant vinrankene i Sør-Afrika med løpeekspert Hanne Lyngstad, mental trening på Malaga med KK-coach Christine Otterstad, eller hva med en yogareise til magiske Marokko med yogainstruktør Vibeke Klemetsen?

Mulighetene er mange, og vi håper du har lyst til å bli med oss på en av våre mange reiser!

ALL INFO OM TURENE , PRISENE OG PÅMELDING FÅR DU HER!

LES OGSÅ: Finn de beste moteskattene i Paris

Her er litt info om 3 av de 14 turene du kan bli med på:

Spis, lev, GÅ i Cinque Terre

CINQUE TERRE: Bli med KK til den vakre kystregionen Liguria, nordvest i Italia. Foto: Fotolia
CINQUE TERRE: Bli med KK til den vakre kystregionen Liguria, nordvest i Italia. Foto: Fotolia Vis mer

Mens våren er på anmarsj hjemme i Norge, setter vi kursen mot kystregionen Liguria, nordvest i Italia. Her får vi oppleve en av Euoropas vakreste kyststrekninger, og vi tipper at du kjenner igjen området fra postkort! Vandreturene gjør at vi kommer tett på den sjarmerende naturen og vi får til og med lært oss å lage det italienerne kanskje er mest kjent for foruten pasta og pizza: grønn pesto. Bli med på tidenes deiligste vandretur!

Drømmetur til Dubai

Tidenes drømmetur til sol og varme! Med denne turen får du en skikkelig kickstart både på trening og motivasjon. Sunnere livsstil, ja takk!

LØPING I NEW YORK: Personlig trener og løpecoach Hedvig Bang er med til New York for å trene med DEG! Foto: Fotolia
LØPING I NEW YORK: Personlig trener og løpecoach Hedvig Bang er med til New York for å trene med DEG! Foto: Fotolia Vis mer

Kombiner personlig trening og helse med sol og varme, og samtidig oppleve det Dubai har å by på! Du vil reise hjem med et skreddersydd trenings 
og kostholdsprogram slik at du kan fortsette veien mot målene dine når du kommer hjem.

Storbyløping og shopping i New York

Snikstart sommerferien i metropolen New York! Minimaraton i Central Park, middager på New Yorks mange takterrasser og shopping på Fifth Avenue! Kan det bli bedre?

Summer in the big city! KK Reiser kickstarter sommeren 2015 med en tur over dammen sammen med personlig trener og løpecoach Hedvig Bang for å oppleve New York City på en ny måte. Yoga i Central Park, løpetur over Brooklyn bridge, og ikke minst løp KK Mila i NEW YORK!

PS. Sjekk hvor all den mest fantastiske shoppingen i The Big Apple er her!

MED PÅ TUR: Yogaekspert Vibeke Klemetsen er blant treningsekspertene og profilene du kan bli med på tur.  Foto: Run & Relax
MED PÅ TUR: Yogaekspert Vibeke Klemetsen er blant treningsekspertene og profilene du kan bli med på tur. Foto: Run & Relax Vis mer

Yoga og eventyr i Essaouira

På vår yogareise med Vibeke Klemetsen til Marokko skal vi finne roen, fylle på med energi og finne tilbake balansen i hverdagen.

Vi starter hver morgen med en yogaøkt, deretter en deilig frokost før vi nyter i solen, straden, havet eller den lille sjarmerende byen.

På ettermiddagen blir det en ny økt hvor vi på ny fordyper oss i pusteteknikker som løsner opp i spenninger og stress. Etter en uke kommer vi hjem bedre rustet for å takle stress og utfordringer hverdagen kan bringe.

ALL INFO OM TURENE , PRISENE OG PÅMELDING FÅR DU HER!

14 drømmereiser du vil elske

I ukens KK, som er i salg fredag 9. januar, får du også med KK Reiser-magasinet, der det står alt om de ulike turene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer