Sted

15 forspill-favoritter

Gjør deg litt ekstra populær ved hjelp av disse triksene.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det beste forspillet er det som finner sted før klærne faller. Her er noen ideer som setter stemningen en helt vanlig ukedag, skriver nettportalen Ivillage.
 • Få lyst på lyst
 • 1. Mat ham

  Veien til mannens hjerte går via magen, sies det, så hvorfor ikke lage noe ekstra godt til ham. En deilig middag er for mange det beste forspillet. Man slapper av, hygger seg og henter nye krefter.

  2. Kna ham

  Overrask ham med å la litt kos utvikle seg til en sensuell nakke – og ryggmassasje og gi ham en deilig avslappende og småerotisk opplevelse han sent vil glemme.

  3. God musikk

  Å vise at du er interessert i og opptatt av partneren din er en fin måte å legge grunnlaget for tenning og kjæresteri. Lag en spilleliste spesielt til ham, og sett stemningen på den måten.

  4. Noen ord

  Skriv noe sexy ord på en liten lapp der han kan se det. Han vil glede seg til å treffe deg igjen og ha sex i bakhodet hele dagen.

  5. Kjærlighetsbrev

  Send ham et kjærlighetsbrev. Du trenger ikke å skrive mange sider, men fortell hvor høyt du elsker ham, hvor pen han er og hvor tiltrukket du er av ham..

  6. Tenker på deg..

  Send ham en tekstmelding eller e-post der det står noe så enkelt som at du tenker på ham, eller kanskje til og med tenker på noe du har lyst til å gjøre med ham.

  7. Sett stemningen

  Neste gang dere spiser middag, tenn noen lys, sett på litt musikk og vis ta du ønsker at han skal slappe av.

  8. En oppmerksomhet

  Tilby ham å gå ut et ærend for ham og kom tilbaker med en liten overraskelse, et ferskt brød og litt deilig pålegg, yndlingskaken hans, en stor milkshake..

  9. Vær barn

  Slipp ut den barnslige siden av dere og ta en tur i parken. Lei hender, kil og ert hverandre eller sprut på hverandre met en vannpistol.

  10. Deilig bad

  Så snart han kommer inn døren, sliten etter en lang dag på jobben, før ham inn på badet der du har tappet i vann og helt i badeolje, sett på litt musikk og tenn noen duftlys.

  11. Full oppvartning

  Hvor deilig er det ikke å bli skikkelig vartet opp en hel dag, som om du hadde bursdag eller morsdag? Lag frokost til ham, en enda lekrere lunsj og verdens beste middag – og spis alle måltidene i senga.

  12. Saftige komplimenter

  Fortell ham at du har lyst på ham, ikke bare i senga, men utenfor.

  13. Kyss på bordet

  Be ham hjelpe deg å dekke bordet og overrask ham med å sette deg på bordkanten og trekke ham inntil deg for et skikkelig fransk kyss.

  14. Dukk opp på jobben

  Overrask ham med å besøke ham på jobben og flørt med ham i lunsjen. Det vil få ham til å føle seg utrolig heit, vel vitende om at kollegene hans betrakter dere med argusøyne.

  15. Sexy kalender

  Gi ham en kalender for resten av året. På den første dagen i hver måned, se til å føre opp noe litt på kanten som får frem smilet hans.LES OGSÅ:
 • Perfekt forspill
 • Slik sex drømmer han om
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Var det godt for deg også?
 • Slik blir du god i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer