Helse & Livsstil

18 grunner til å hate våren

Fuglekvitter, sol og hestehov til tross: det finnes gode grunner til å hate våren. Vi har 18 av dem.

18 grunner til å hate våren
Publisert
Sist oppdatert

1.
Den stadige gjentakelsen fra omgivelsene: «Skal du ikke ut i det fiiiine været?»

2.
Alle de skrekkelige vorspielene med allsang og kassegitar, som på vinteren tvinges inn av kulda, flyttes nå ut på balkonger, verandaer og grøntarealer.
 • Vorspiel for viderekomne

 • 3.
  Alle de skrekkelige nachspielene med allsang og kassegitar, som på vinteren tvinges inn av kulda, flyttes nå ut på balkonger, verandaer og grøntarealer.

  4.
  Allsang av «Kjærlighetsvisa» til Halvdan Sivertsen. «...og fire kalde pils ligg neri vainnet, og vi e brun og fin og hand i haaaand...»

  5.
  Postgirobyggets forferdelige «En solskinnsdag» på repeat på alle radiokanaler. «Har du det bra / jo takk skal du ha /j eg har det bedre enn de fleste her til stede ... aaarrrggghhhh!»

  6.
  Presset om kjæreste er aldri større enn på våren. Mangelen på en hånd å holde i er uutholdelig når alle mer eller mindre vellykkede par kommer krypende fram fra steinene sine.
 • Lykkelig alene

 • 7.
  Presset om å være tynn er aldri større enn på våren. Alle maser om bikinidietter, spinningtimer og lange turer i skogen.

  8.
  Presset om å være gyllenbrun er aldri større enn nå, noe som ofte resulterer i helsefarlig sprengbruning i solarium eller gulskjoldete overselvbrunet kropp som må gjemmes for omverdenen i mange uker.
 • Gjør det riktig: brun uten å bli brent

 • 9.
  Uønsket hårvekst på melkehvit hud kommer brutalt til syne både på en selv og andre.

  10.
  Alt blir skittent. For eksempel blir hundebæsj, som på vinteren fryser til ufarlige, harde klumper, nå forvandlet til illeluktende ruker som bare venter på at du skal tråkke i dem.

  11.
  Russetida er selve legemliggjørelsen av alt som er fælt med våren. Kjip musikk, skitne, stygge klær, kjipe folk, vond lukt ... you name it!

  12.
  All alternativ aktivitet som det plutselig myldrer av i alle parker: didjeridoo-spilling, kasting av erteposer, inline-skatere med bar overkropp (nulltoleranse!), bocchia, capoeira (det er kun greit hvis du er gyllenbrun med muskler og hårete bryst - didgeridoo er for øvrig ikke greit under noen omstendigheter!), sjonglering (særlig ikke akkompagnert av trance fra en gettoblaster), tog med barselgrupper (de er like skumle som mannevonde elgkuer), teknisk svake skatere og flammesluking.

  13.
  Gutter som kikker på lettkledde jenter og spør: «hvor har dere vært hele vinteren, da?». Vi har da for pokker vært her hele tiden!
 • Idioter på sjekker'n

 • 14.
  Surre seg inn i pledd på kaffebarer og late som det er varmt, men du slurper i deg lunken latte med stivfrosne fingre.

  15.
  All den helt for jævlige kroppslukten som plutselig siver til overflaten når gradestokken kryper over ti plussgrader. Vasker ikke folk seg lenger?!

  16.
  Jenter med påtatt godt humør som gjør seg søte: «Jeg bare eeelskeer våren altså! Det er så innmari deilig atte jeg blir helt yr lissom...» (Sies med lett trutmunn og blafrende vipper - blargh.)

  17.
  Alle som har behov for å flashe de ubehjelpelig stygge solbrillene sine ... også inne!
 • 50 fine solbriller

 • 18.
  Bar brystkasse på Aker Brygge (eller hvor som helst i bybildet). Det er ikke akseptabelt uansett hvor varmt det er!

  Kan noen snart få en slutt på gitarterroren?
  Kan noen snart få en slutt på gitarterroren? Vis mer
  Så lykkelige at det er til å kaste opp av ... hva med oss single?
  Så lykkelige at det er til å kaste opp av ... hva med oss single? Vis mer
  Jada, vi vil gjerne se slik ut, men IKKE MAS!
  Jada, vi vil gjerne se slik ut, men IKKE MAS! Vis mer
  Vårvettreglene: er du mann, ta på t-skjorte før du står på rulleskøyter eller går på uteservering. Uansett hvor fin brystkasse du har.
  Vårvettreglene: er du mann, ta på t-skjorte før du står på rulleskøyter eller går på uteservering. Uansett hvor fin brystkasse du har. Vis mer
  Våren dufter ikke alltid like godt, kan du si.
  Våren dufter ikke alltid like godt, kan du si. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer