Rumpe

2 øvelser som garantert strammer rumpa

Og du kan gjøre dem på stuegulvet!

Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke hadde KK.no og treningsekspert Anne Marte Sneve (31) premiere på webtv-serien «Stram opp med Anne Marte», som vil sendes en gang i uken på KK.no frem til rett over jul. 

I denne serien får du enkle, effektive og brukervennlige treningstips, og det beste av alt er at de fleste øvelsene kan gjøres hjemme i din egen stue.

HJELPER DEG I GANG: I webtv-serien Stram Opp med Anne Marte, vil treningsekspert Anne Marte Sneve gi tips om en rekke supre øvelser for å stramme opp kroppen og komme i bedre form.
HJELPER DEG I GANG: I webtv-serien Stram Opp med Anne Marte, vil treningsekspert Anne Marte Sneve gi tips om en rekke supre øvelser for å stramme opp kroppen og komme i bedre form. Vis mer

I første episode var det kondis som var i fokus (se episoden her), og denne uken er det rumpa det skal jobbes med (se øvelsene i videoen i toppen av saken). 

LES OGSÅ: Stram opp mage, rumpe og lår

«Vekk» rumpa før treningen

I denne videoen får du altså se 2 supereffektive øvelser, og alt du trenger er litt plass, en strikk og en stol. 

- Rumpa er den største muskelen på kroppen, og med litt innsats kan du virkelig få trent den godt. Men i starten kan det for noen være litt vanskelig å få ordentlig tak i den. For å «vekke» den til live, og få den i gang tidlig i økta pleier jeg å begynne med en oppvarmingsøvelese med en strikk rundt kneet, forklarer Anne Marte: 

- Som jeg viser på videoen: stå i en posisjon der du strutter med både bryst og rumpe, og før ett og ett kne innover. Kjør 15 repetisjoner på hvert bein. Skal love deg at det fungerer og svir godt i rumpa- noe som gjør at styrkeøvelsene gir enda bedre effekt.

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Følg med på KK.no - hver uke frem til litt over jul vil vi publisere en ny episode av  «Stram opp med Anne Marte»!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer