Vinter

20 enkle festfrisyrer

Triksene som faktisk virker hjemme på badet før du skal på julebord.

20 enkle festfrisyrer
Publisert
Sist oppdatert
Glitterskoene, cocktailkjolene og den røde neglelakken skal få komme fram fra skapet, når den mørke høsten avsluttes med en lystig festsesong og blir til vinter.Frisyren er uten tvil en viktig del av helheten, og til fest er det lov å dra på litt ekstra med flettede detaljer, gullhårbånd og glamorøse oppsatser. Nå er det de enkle, feminine og nostalgiske frisyrene som gjelder. Og med litt øvelse er de fleste enkle å få til selv foran baderomspeilet.

Vask håret dagen før

Det beste utgangspunktet for å lykkes med å sette opp håret, er at det er i utgangspunktet velpleid, men ikke nyvasket når du går i gang. Nyvasket hår er mykt, glatt og uregjerlig. Vask håret dagen før, og du vil oppleve at strukturen på håret er lettere å jobbe med.

Dette trenger du

Viktige redskaper for de fleste frisyrene er strukturspray, spisskam, hårnåler og holdspray med glans. Ikke betal for mye for stylingprodukter. De billige er ofte like gode som de dyrere du får kjøpt hos frisøren. Legg heller pengene i en god hårkur.

Finn drømmeantrekket først

Vil du ha nye sko med sløyfer, gulldekor og høye hæler? Her finner du 22 perfekte pumps. Er du på leting etter en ny festkjole? Her er festkjolene du har råd til. Sminke hører med til festantrekket. Og ingenting er så lekkert som røde lepper. Slik lykkes du med rød leppestift. Når dette sitter er du klar for å finne ut hva slags frisyre du vil ha. Husk at det ikke er noen skam å øve seg for å sjekke at det faktisk fungerer i praksis for deg!

Finn din favoritt til julebordet blant disse 20 enkle, men fanatastiske festfrisyrene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer