Fin

21 veier til tenning

Så lite skal til for å få hodet med.

Foto:  ***Unless it is marked Mode
Foto: ***Unless it is marked Mode Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det skal ikke så mye til bestandig, du må bare ha noen ideer i ermet, ifølge Redbook magazine.
 • Smarte sextips for hverdager
 • 1. Lett berøring

  Bruk fingertuppene til å berøre hverandre lett med kilende bevegelser. Det vekker sansene og får dere til å roe ned og fokusere på hverandre.

  2. Skritt for skritt

  Beføl hverandre gjennom klærne, og ikke gå videre før dere kjenner at dere lengter etter hudkontakt.

  3. Små sirkler

  I stedet for å gå opp og ned når du stimulerer ham oralt, bruk tungen til å sakte sirkle rundt hodet som en fin variasjon.

  4. Ertne kyss

  I stedet for å sikte dere inn mot kjønnsorganene, bygg opp spenningen med lette sommerfuglkyss overalt.

  5. Delta aktivt

  Legg bena rundt skuldrene hans i misjonærstillingen og vis at du nyter det som skjer mens du gnir klitoris mot underlivet hans.

  6. En vekker

  Et lite bitt i din partners øreflipp eller skulder gir ham en vekker som får hodet med.

  7. Hud mot hud

  At du sitter øverst kan være sexy for begge, men enda bedre: sett dere opp begge to. Slik kommer dere nærme hverandre og det hele blir mer intimt.

  8. Overrask hverandre

  Litt uforutsigbarhet er bra. Han kan for eksempel veksle mellom halve og hele støt, eller du kan skyve seg ned på ham.

  9. Sett scenen

  Ha sex foran vinduet i et mørkt rom. Slik får dere følelsen av å bli iaktatt, det skjerper sansene.

  10. Blåse på

  Sniff inn duften av hverandre og kil hverandre med pusten deres. Husk at ingen dufter akkurat som partneren din, så la duften av ham være en ekstra tenner.

  11. Ny vinkel

  For å stimulere klitoris best mulig, be ham legge seg sidelengs i stedet. Slik kan han holde på lenge nok med konsistente tungebevegelser til at du blir skikkelig opphisset.

  12. Bzz bzz

  Når ting tar tid, dra nytte av elektroniskke duppeditter. Dette kan kickstarte lysten når den ikke riktig vil ut av skallet.

  13. Knip igjen

  La ham føle deg ekstra tydelig ved å knipe rundt penisen hans når han går inn, slapp av litt i bekkenmusklene og knip igjen når han støter «ut».

  14. Bare må ha det

  Ha sex uten å kle hverandre nakne. Løft opp skjørtet og åpne smekken hans, det får dere begge til å føle dere usannsynlig sexy.

  15. Frem med hodet

  Mens dere har sex, prøv dette: dytt forsiktig ned huden ved basen av penis. Dette gjør det enda mer intenst og følsomt for ham.

  16. Med bakkekontakt

  Neste gang du er øverst, hvil føttene i senga i stedet for å sette deg på knærne. Dette gir deg bedre kontroll og han kommer dypere inn.

  17. Liten justering

  Dersom du ønsker deg mer friksjon i misjonærstillingen, samle bena dine. For dypere støt, spre bena og plasser dem på skuldrene hans. Små justeringer kan nemlig utgjøre en stor forskjell.

  18. Lange flate baller

  Masser pungen hans med forsiktige bevegelser, og rett før klimaks: beføl den løse huden rundt testiklene hans for ekstra nytelse.

  19. Vær sjef

  Det er gjerne han som er sjefen på soverommet, så gjett om han blir glad for et aldri så lite rollebytte. Sett deg øverst, hold hendene hans fast mellom dine og si at nå er det du som bestemmer.

  20. Kyss i nakken

  Kyss i nakken eller nedover halsen er herlig sensuelt, men enda mer følsomt for berøring er den linjen som går fra øret og ned mot halsen. Kyss ham også langs kjevebeina og snei så vidt borti leppene hans.

  21. Bruk fingeren

  Fukte fingeren din og bruk den til å kile ham med, nedentil. Ikke bare er det en deilig avveksling fra den mykere tungen din, men det kreative i det vil etter all sannsynlighet tenne ham. Lyst til å prøve en helt ny stilling? Sjekk ut denne guiden.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer