Sexy

30 spørsmål du bør stille

Da finner du ut hva som gjør deg unik.

Foto: Image SourceAll Over Press
Foto: Image SourceAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bli med på denne lille rundreisen og finn ut hva det er som gjør deg helt unik, oppfordrer nettmagasinet Goodlife Zen.
 • Lær å bli sexy i sloggi
 • Digg deg selv
 • Lær å se bra ut naken
 • 1. Personlighet

  Hva slags personlighet har du? Tenk over om du ser deg selv som en selvdisiplinert idealist, en sensitiv indiviualist eller en spontan entusiast, for å nevne noe.

  2. Signaturstil

  Hva er din signaturstil? Tenk over om du er engasjert, underholdende, intens, morsom, kjedelig, emosjonell eller kanskje litt truende.

  3. Tro og verdisyn

  Hva tror du på, og er du religiøs? Hva du tror om livet, universet, deg selv og høyere makter er neppe identisk med hva alle andre tror.

  4. Spiritualitet

  Er du litt spirituell av natur? Kanskje utfører du yoga, tyder drømmer eller mediterer..

  5. Drivkraft

  Hva er det dom driver deg, streber du etter noe som er større enn seg selv?

  6. Tanker

  Hva slags type tanker er det som for det meste flagrer gjennom hodet ditt? Kanskje er du en typisk dagdrømmer eller du er det motsatte, en realist som bestandig har tankene konsentrert omkring pågående prosjekter. Tenk også over om du fokuserer mest på fortiden, nået eller fremtiden.

  7. Mål

  Hva er dine mål, og er de veldig definerte? Hvilke mål vi har og om vi jobber strategisk for å nå dem sier mye om oss som typer.

  8. Kreativitet

  Er du kreativ, og hvordan er du kreativ i såfall? Kanske skaper du noe gjennom jobben din ved at du for eksempel er kunstner eller forfatter, eller du kokkelerer, maler eller driver med hagestell på fritiden. Kreative mennesker er som oftest mer livlige og lykkelige enn de som ikke er det, så det kan være lurt å finne ut hva det er som utvikler din kreativitet.

  9. Lykke

  Hvor lykkelig er du? Dette samt hva som skal til for at man anser seg som lykkelig sier ernormt mye om deg som person.

  10. Innstilling

  Hva er din innstilling? Noen har en negativ innstilling til ting, andre en positiv. Denne er gjerne formet av ytre påvirkning, tilhørighet, tro, tanker, forventninger og selvtillit.

  11. Tiltrekning

  Hva føler du en dragning mot? Hva som er yndlingsfargene dine, favorittmusikken din, det klimaet du trives best i, favorittmaten din og vilke mennesker du triveseller mitruves sammen med er med påå gjøre deg til akkurat deg.

  12. Gener

  Alle formes vi av arv og miljø, så hvordan er disse tingene med på å gjøre deg unik?

  13. Kropp/utseende

  Hva slags kropp har du? Bygningen og størrelsen vår er genetisk betinget; om vi er slanke, overvektige, korte eller rager oppimot to meter over bakken. Formen vår, hvor myke vi er og om vi er atletiske eller ikke er til en viss grad styrt av genene våre, mens resten er opp til oss selv.

  14. Etnisitet

  Hva er ditt etniske opphav, og er du stolt av dette?

  15. Kultur

  Hva slags kultur tilhører du? Kanskje er kulturen du tilhører majoritet der du bor, eller kanskje er den minoritet. Tenk over på hvilken måte kulturen du tilhører virker inn på livet ditt.

  16. Stemme

  Vi er alle født med en karakteristisk stemme med sin egen klang, gjenlyd og tonefall. Denne kan også bli utviklet, noe sangere og skuespillere er fullstendig klar over. Hva slags stemme har du?

  17. Diksjon

  Snakker du med aksent eller dialekt? Stemmen er et av de typiske varemerkene våre.

  18. Kjønn

  Kjønn er bare delvis bestemt ut i fra kroppslige ting. Hvilke maskuline og feminine kvaliteter har du?

  19. Helse

  God eller dårlig helse er livets gave, eller byrde. Men det som virkelig former vår unikhet er hvordan vi stiller oss i forhold til helsen vår. Er du pro-aktiv eller passiv, klager du eller gjør du noe aktivt for å ha det bedre?

  20. Alder

  Alder er en biologisk faktor, men er også styrt av sinnet. Føler du deg gammel og ufiks eller føler du deg vital, energisk og ungdommelig? Hordan vi holder oss i form spiller også inn her.

  21. Intelligens

  Å være intelligent handler ikke bare om å ha høy IQ, men om hvor sosialt, emosjonelt og fysisk intelligent man er. På hvilke områder er du mest intelligent og ser du på deg selv som en intelligent person?

  22. Livserfaring

  Hver og en av oss har opparbeidet oss en livserfaring ulik alle andre. Hvilke erfaringer har fomet deg mest?

  23. Barndom

  Barndommen er i stor grad med på å bestemme hvem vi er i dag. Hvordan har barndommen og oppveksten din preget deg, tror du? Dersom du i barndommen opplevde noe traumatisk, bli klar over hva du har gjort eller gjør for å hanskes med dette.

  24. Muligheter

  Vi har alle fått forskjellige muligheter i livet. Hva har du gjort ut av dem?

  25. Forhold

  Hvem og hva vi relaterer oss til er med på å gjøre oss til dem vi er. Hvem føler du tilhørighet til, og hvem føler du deg utenfor sammen med? Se også på ting som miljø (by eller natur) og ditt forhold til dyr.

  26. Læring

  Hva slags innstilling har du til det å lære? Vi har alle ulik definisjon av hva som er viktigst å lære, og hvordan vi lærer best.

  27. Vaner

  Hvordan bruker du tiden din? Hvor mye tid hver enkelt foretrekker å bruke på passiv avslapning, som det å se på tv eller på fysisk aktivitet sier mye om personligheten og hva an anser for å være viktig. Og når vi snakker om vaner, tenk også over om du har noen snodige eller til og med sære vaner som gjør deg spesiell.

  28. Jobb

  De fleste av oss jobber mer enn vi sover. Hva ser du som din hovedjobb? Om du jobber for deg selv eler for andre, alene eller i et team, om du elsker eller hater jobben din og hvor mye du tjener sier mye om deg.

  29. Kommunikasjonsstil

  Ifølge psykologer har vi fire ulike kommunikasjonstyper: den som relaterer seg til ting, den som kommuniserer ved å sosialisere, den som tenker mye over ting og den som fører eller leder an. Hvordan kommuniserer du?

  30. Livsreise

  Vi går alle våre egne veier. Hvilke stier vi velger og gå, og om vi tar til høyre eller venstre i neste sving er med på å gjøre oss helt unike. Hvilken vei har du fulgt, og hvor går veien videre?LES OGSÅ:
 • Nyt mer med selvtillit
 • Veien til sprettpupper
 • Undertøy for formene
 • Slik blir du glad igjen
 • Slik blir du selvsikker
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer